Trik pitanja za prvi sastanak Površnim pitanjima možete da saznate sve što vas zanima o potencijalnom partneru već na prvom sastanku, a da on ne primeti šta u stvari želite da saznate.
Prvi sastanak je uvek pomalo čudan. Hteli bi sve da znate, ali se plašite da pitate. Frajeri se uglavnom pitaju hoće li biti seksa iste veči, a žene uglavnom gledaju da li momak ima potencijala za dužu vezu.
Kako da već na prvom sastanku dobijete važne informacije a da ne pitate direktno, otkrio je "OkKupid", poznati sajt za upoznavanje, istraživanjem među svojim korisnicima. Rezultati su veoma zanimljivi i upotrebljivi.
Da li će biti seksa na prvom sastanku? Ako vas zanima da li ćete posle pića ili večere završiti u krevetu sa tom devojkom dobićete odgovor ako ubacite, onako usput, pitanje: Da li voliš ukus piva? Dokazano je da 60 odsto onih koji vole pivo spavaju sa nekim koga su tek upoznali.
I to je jedino pitanje koje pali kod žena, za muškarce ima još nekoliko trik pitanja. Momke možete da pitate i: Da li bi ti na neki način nuklearni rat bio uzbudljiv?, Kada bi se našao u situaciji da moraš da ispalš nuklearno oružje, da li bi to učinio po bilo koju cenu? U 82 odsto slučajeva pozitivan odgovor znači da bi muškarac hteo odmah da ima seksualni odnos sa vama.
Da li imamo šanse za dužu vezu? Evo učestalog pitanja koje zanima žene. Odgovor na isto možete da saznat i kad postavite sledeća tri pitanja muškarcu i na sva tri dobite pozitivan odgovor: Da li voliš horor filmove?, Da li si ikad putovao stranim zemljama sam?, Da li bi ti bilo zabavno da sve ostaviš i odeš da živiš na brodu? Tako je barem bilo kod 34.260 parova koji su i dalje u vezi.U nešto manjoj meri su palila i preostala tri pitanja:Da li je Bog bitan u tvom životu?, Da li ti je seks najbitniji u vezi?, Da li su ti cigarete gadne?
Ne znamo kakve veze imaju odgovori na ova pitanja sa mogućnošću za dužu vezu, ali ako je veroavti ovom istraživanju, koliko god zvučalo šašavo, ova pitanja daju rezultate. Proverite sami da li su u pravu.
SMedia
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 16:07:54 od Tepachenko »
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza... Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare... Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja... Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
žao mi što i na bureku svaki dan ima sve više tekstova za zaglupljivanje ljudi daj vi što postavljate ove izmišljotine u koje ni vi sami ne verujete zaobiđite burek sa ovakvim tekstovima, širite ove tekstove na "kuriru" "skandalu" "svetu" i slično a burek zaobiđite
« Poslednja izmena: 01. Sep 2011, 08:15:22 od 735574 »