Ako je ovo pogresan pod-forum ja se izvinjavam ali nemojte molim vas izbrisati, prebacite na drugi pod-forum onda
Molimo vas udomite jedno od ovih stenica. Ako ne mozete vi, mozda poznajete nekog ko bi mogao. Mnogo nam znaci da se makar raspitate. Odmah nakon rodjenja im je umrla majka, ostali su smrznuti, gladni i bespomocni, ja sam morala da ih odgajim kod kuce. Rodjeni su 16. Aprila 2008. Muzjak je Shiny i dve zenke Kari i Matilda. Matilda pati od ocne i kozne infekcije od koje se trenutno dobro oporavlja. Shiny i Kari su zdravi. Tek treba da dobiju sve potrebne vakcine jer su jos uvek premali. Molimo vas pomozite da jednom od njih pruzite dom jer su to zasluzili nakon svega sto su preziveli.
Kontakt telefon (011) 356 5608 ili 062 836 3756 (Tamara)
[Edit by montenegrina: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 12. Maj 2008, 20:36:05 od montenegrina »
Da ne bi zatrpali podforum ovakvim i slicnim temama u vezi prodaje, kupovine ili poklanjanja ljubimaca, postoji jedna tema u okviru koje mozes postovati.