Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tresla se gora rodio se mis - Nema vecine za smenu Djilasa  (Pročitano 5115 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Реално, напредњаци немају кадар за власт над Београдом, па нек лепо ПУПС-у понуде место градоначелника и буду задовољни скидањем тајкуна Ђиласа Smile

Pa zar misliš da bi SPS pristao na sve čistke i redaljke po firmama, da im nije obećan Beograd. Ukoliko uspe plan, Antić će biti gradonačelnik. Ionako vodi grad barabar sa Đilasom.

Čak i da bude tako, ponovo dolazimo na isto, da SnS sve drži pod kontrolom. Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c
bude tako, ponovo dolazimo na isto, da SnS sve drži pod kontrolom. Smile

I to te ne plaši ni promil? Koliko se sećam, samo što su sjahali jedni koji su sve držali pod kontrolom. Zašto bi ovi novi gaučosi bili bolji?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
bude tako, ponovo dolazimo na isto, da SnS sve drži pod kontrolom. Smile

I to te ne plaši ni promil? Koliko se sećam, samo što su sjahali jedni koji su sve držali pod kontrolom. Zašto bi ovi novi gaučosi bili bolji?

Ne plaši me, što ne znači da nisam na oprezu.

Ali...postoji ogromna razlika izmedju grupacija koje porediš: prva je imala moto "mi na zemlji, Bog na nebu, raja pod nama". Ovi sada mogu da se definišu sa "Mi na zemlji zajedno sa rajom, a Bog neka posmatra". Otprilike.

Niko ne zna kako će dalje da se odvija ekonomska situacija u Srbiji ali mislim da su mnogi mogli do sada videli da sadašnja vlast radi na popravci iste koja je demolirana prethodnom vladavinom.

Sve je ok, Bota više ne izlazi i iz čipsa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c
Niko ne zna kako će dalje da se odvija ekonomska situacija u Srbiji ali mislim da su mnogi mogli do sada videli da sadašnja vlast radi na popravci iste koja je demolirana prethodnom vladavinom.

Čini mi se da razgovaram sa izvornim naprednjakom. Ne vredi da pričam kako je ovo netačno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Čini mi se da razgovaram sa izvornim naprednjakom. Ne vredi da pričam kako je ovo netačno.

Totalno sam apolitična. Mogu nekog da gotivim, nekog da prezirem, nekoga da poznajem manje, nekoga više.
Sa nekim stavovima mogu da se složim, neke da odbacim.
Na kraju, da imam sopstveno mišljenje a ne, kao ti npr. nedefinisan stav prema svemu što se oko mene dešava a ja se kao sve vreme čudim, sumnjam i pokazujem znake anksioznosti.

I nemam zaista potrebu tebi bilo šta da dokazujem, šta je tačno ili ne, pokazaće vreme.
Ako je tebi Bota bio dobar, žalim te. Ako si izgubio veru u ovu zemlju, onda još više.

Izvinjavam se na spamu.
On je kriv.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c

Totalno sam apolitična. Mogu nekog da gotivim, nekog da prezirem, nekoga da poznajem manje, nekoga više.
Sa nekim stavovima mogu da se složim, neke da odbacim.
Na kraju, da imam sopstveno mišljenje a ne, kao ti npr. nedefinisan stav prema svemu što se oko mene dešava a ja se kao sve vreme čudim, sumnjam i pokazujem znake anksioznosti.

I nemam zaista potrebu tebi bilo šta da dokazujem, šta je tačno ili ne, pokazaće vreme.
Ako je tebi Bota bio dobar, žalim te. Ako si izgubio veru u ovu zemlju, onda još više.

Izvinjavam se na spamu.
On je kriv.  Smile

Smatram da je nenormalo zbaciti jednu garnituru gmazova da bi se napakovala druga garnitura gmazova. Smatram da je nemoralno, ali kome je još do morala, juriti Miškovića, ali ne juriti ostale njegove pajtose, jarane, ortake, zaštićene svedoke, ma koliko mi se sviđalo proganjanje Miškovića i ma koliko želeo da za sve što nam je učinio propati stostruko više...

Smatram da je nemoralno i u najmanju ruku žalosno da pored toliko inženjera rudarstva, diplomiranih ekonomista, ili pravnika u Srbiji, na čelo najvažnijeg rudarskog pogona dođe čovek koji je '91 "upisao neki fakultet, ali ga je zbog teške situacije u zemlji napustio". Smatram da je nemoralno da nam državu vodi čovek koji je kupio fakultetsku diplomu. A uvek bih glasao za čoveka sa diplomom srednje škole, ako zna da radi svoj posao.

Dakle, ma koliko ti bilo čudno, demokratama želim da propadnu toliko da za njih ne čujemo u narednih 40 godina, kada počnu da izlaze iz zatvora. Međutim isto tako, ne želim da 8-10-20 narednih godina provedem u zemlji koju vode razne Nevene Modelsice ( iako sam je lično poznavao ). Ne želim da slušam vlast koja poruči da će preispitati dogovore sa Šiptarima, pa ih onda usvoje do poslednjeg.

Moj stav je sve samo ne nedefinisan, ali moje pisanje na ovu temu je oprezno jer mislim da sam racionalan i ne želim promene po svaku cenu, pa makar i na gore. Nisam ih želeo ni 2000., kada sam prvi put glasao, ne želim ih ni danas. I ponosan sam na sebe zbog tog nemenjanja stava.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 01:25:30 od Gibanichar »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Razmišljaš kao većina gradjana ove zemlje, ne zanima te politika već normalan i pristojan život. I to je ok.
Politiku i društveno uredjenje doživljavaš pomalo površno sa stanovišta - svi su oni isti. Ali nisu. Zaista ne mogu da trpam u isti koš dijametralno opozitne poličke stranke.

Čak i tih dvehiljaditih godina, mnogi su naseli na priču o boljoj budućnosti ne videvši šta se zapravo dešava iza paravana. Tada su se dogodile velike promene na pomalo ružan i nasilan način.
Sadašnja vlast upravo takav preokret izbegava.

To što pričaš o jurcanju Miškovića je baš početak čišćenja od glave a ne od repa. I to ne od neke velike glave jer je i on jedna marioneta.

Ali nije on tema nego smena gradonačelnika.
Jedno pitanje za tebe: kada su demokrate došle na vlast, da li su ikoga štedele i da li su ostavljali nekoga na bilo kom nivou vlasti ili se čistilo od lokala pa na gore?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Razmišljaš kao većina gradjana ove zemlje, ne zanima te politika već normalan i pristojan život. I to je ok.
Politiku i društveno uredjenje doživljavaš pomalo površno sa stanovišta - svi su oni isti. Ali nisu. Zaista ne mogu da trpam u isti koš dijametralno opozitne poličke stranke.

Čak i tih dvehiljaditih godina, mnogi su naseli na priču o boljoj budućnosti ne videvši šta se zapravo dešava iza paravana. Tada su se dogodile velike promene na pomalo ružan i nasilan način.
Sadašnja vlast upravo takav preokret izbegava.

To što pričaš o jurcanju Miškovića je baš početak čišćenja od glave a ne od repa. I to ne od neke velike glave jer je i on jedna marioneta.

Ali nije on tema nego smena gradonačelnika.
Jedno pitanje za tebe: kada su demokrate došle na vlast, da li su ikoga štedele i da li su ostavljali nekoga na bilo kom nivou vlasti ili se čistilo od lokala pa na gore?
ti su najgori pocevsi od Sablje pa sve do hapsenja Dzajica...
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
Smatram da je nenormalo zbaciti jednu garnituru gmazova da bi se napakovala druga garnitura gmazova. Smatram da je nemoralno, ali kome je još do morala, juriti Miškovića, ali ne juriti ostale njegove pajtose, jarane, ortake, zaštićene svedoke, ma koliko mi se sviđalo proganjanje Miškovića i ma koliko želeo da za sve što nam je učinio propati stostruko više...

Sve ce to narod pozlatiti Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c

Jesi tako pričala/pisala/mislila i kada je Dinkić lomio Karića? Kako ne vidiš da se uvek posle izbora lome sponzori jednih zarad profita sponzora drugih partija.

Dragan Đilas nije ništa drugo nego tajkun i jedan od monopolista u Srbiji. Ubeđen sam da će u ovoj potkupljivoj i nesložnoj kaljuzi od vlasti savršeno plivati.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.