Upravo tako! Ja sam naucio svoje u kuci i sada je to tradicija! Popodnevni okrsaji u beli! Igramu u troje sto me nervira jer se buraz i stari tale protiv mene! U cetvoro je zakon!
Upravo tako! Ja sam naucio svoje u kuci i sada je to tradicija! Popodnevni okrsaji u beli! Igramu u troje sto me nervira jer se buraz i stari tale protiv mene! U cetvoro je zakon!
Točno tako. Igra u četvero je jedina prava igra. Mi igramo društvo iz srednje uvijek dva ista protiv druge dvojice, a svi smo tu negdje po vještini pa uvijek bude napeto, iako (nije da se hvalim, al je tako)u zadnje vrijeme ja i moj pajdo uvjerljivo dobijamo.
Ne trenira se nista vise aktivno... Povrede su ucinile svoje ali to nikako nije opravdanje za moju trenutnu neaktivnost u pogledu sporta. Nekada se trenirala gimnastika i odbojka....
E, Killeru, i ja sam trenirao gimnastiku u partizanu, cak i neke diplome pokupio...Sto se tice mercuria jos ne vidim smisao onog posta...ok za gornji u kome kaze sta trenira, ali onaj donji
Ima i nas cetvorica iz osnovne! Rijetko se kada vidimo pa je to jedna od rijetkih prilika. Samo nas trojica smo dobri, ali ovaj jedan je kritican, pa ko igra s njim nije bas u zavidnom polozaju. A to malo kvari tok igre. Prije nas je bilo vise za belu, ali se opet rijetko vidjam sa svima. Mozda ako dodjemo na okupljanje mozemo da odigramo jednu. Ako niko ne zna, mozemo odigrati otvorene bele. :wink: