ovaj forum me nervira iz jednog raszloga: pise da forum ima 484870 Clanova, a svi znamo da realan broj clanova koji se registrovao je upola manji ili verovatno jos manji. . . evo na primer, ja sam registrovan na bureku sa 20-ak razlicitih nikova. . . treba uvesti da je pri registraciji obavezno uneti validnu mail adresu, i da je potrebna aktivacija preko tog maila, kao sto je uostalom na 90% foruma slucaj. . . . ovo je moj prijateljski savet :wave:
e sad, druga je stvar ako vi zelite da vam pise da imate sto vise clanova. . . :?
Broj registrovanih naloga je toliki koliko si naveo... Da li clanovi imaju po 20 ili po 10 naloga? Verovatno imaju... Ne vidim kako bi to bilo drugacije da postoji validacija na mail... Znam ljude koji su na pojedinim sajtovima imali i po 40-50 naloga, jer danas je najmanji problem otvoriti trajnu ili privremenu email adresu. Validacija naloga putem e-maila je ukinuta zbog problema koje su korisnici imali sa spam filterima i cinjenice da su povremeno mailovi znali kasniti i po nekoliko sati. Neki vid validacije korisnika bice uveden, kada se zavrse neki drugi poslovi koji su sada prioritet... ne verujem da ce aktivacija biti putem maila jer smo svojevremeno testirali na jednom drugom forumu i uvideli da preko 20% ljudi ne zna da aktivira nalog na taj nacin, cak iako je mail validan. A iako je nalog neaktivan, registrovan je, tako da je broj registrovanih isti. A to sto ce neko otvarati desetine naloga, time se svakako nece spreciti... To je do ljudi, a ne do foruma.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Svako ima neki svoj razlog... Kako postoje ljudi koji imaju desetine naloga.. imaju i ljudi koji imaju jedan.. i stotine i hiljade sati provedene ovde a svega nekoliko ili nijedan post... U principu ne ulazim u to... samo konstatujem...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!