Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MSI bluetooth i PC suite  (Pročitano 1083 puta)
28. Nov 2003, 10:49:30
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da li je neko uspeo da natera MSI bluetooth da radi sa PC suite-om, konkretno za nokiu 7650? Ja sam vec poludeo zezajuci se sa ovim i ne mogu da ih nateram da rade zajedno NIKAKO :mad: .

Pokusao sam sa PC suite-om sa cd-a koji sam dobio sa prvom nokiom 7650 - NIJE HTELO. Pokusao sam onda da, po preporuci SF-a, da skinem najnoviju verziju PC suite-a za 7650 sa nokijinog sajta koja je velika 30 mb i opet NIJE HTELO. Sada sam uzeo novu nokiju 7650, ne zbog toga, i probao sa novim cd-om i OPET NECE. Sve u svemu poludeo sam.

Juce sam cak toliko daleko otisao da sam odlucio da instaliram 98-icu, samo da bih pokusao da vidim da li ce ****** pc suite da radi. Pritom sam sjebao postojeci win xp, pa sam morao da formatiram njegovu particiju, a posto sam zaboravio da backup-ujem neke podatke, ostao sam bez njih. Sve u svemu NI POD 98-icom J****I PC SUITE opet nece da radi :mad: .

Stvar je u tome da kada se instalira, pojavio se onaj router u system tray-u i tu stoje svi moguci portovi preko kojih komp treba da ostvari vezu sa racunarom. Posto imam bt, ponudjeni portovi za bt su od com3 do com13. Probao sam svaki od njih, jedan po jedan i svaki samo napise NOT CONNECTED. Jedino se na com6 desava to da kada ga kliknem napise CONNECTING, medjutim to tako stoji dugo i nista se dalje ne desava.

Sta moze da bude razlog sto ovo sranje ne radi? Da li je moguce da ga sam software od bt-a nesto ometa i kako to izbeci ako je to problem?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Koji BT imas i da li si uspeo da izvrsis konekciju sa Mobiletom!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Vec sam napisao da imam MSI bluetooth USB. Ostvario sam vezu sa telefonom, ali preko software-a za bt, ne preko router-a.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Evo pronasao sam ovo objasnjenje. Mnogo je dobro i coveku koji ga je napisao treba podici spomenik.[/url]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Da nije neko od Vas dokon da mi kupi i posalje BT adapter poslacu mu pare busom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Eto vidis da ima, samo googlaj Wink
Eniac.. videcu ja kad budem uzimao sebi da uzmem i tebi, al necu skoro, pa ako ima neko varijantu... nek pomogne coveku
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
mob
Ericsson Galaxy Note
ne mogu ni ja da uspostavim veza sa pc suitom preko bluetootha, u m ruteru nemam opciju da cekiram bluetooth nego samo infrared,stavio sam com 5 i opet nista,jel treba nesto dodatno da skinem ili instaliram da bih uspostavio vezu..imam n660 oko godinu dana i jednom mesecno to probam da instaliram i nista svaki put isto..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
mob
Nokia 6600
ja imam msi bt i uspeo sam da nateram neeak da radi sa pc suite-om. radilo je na winxp sp1, sa onim softverskim paketom od oko 40bm koji dobijes na cd-u uz msi bti. sada sam instalirao winxp sp2, pa pc suite ne radi jer sp2 ima podrsku za bt i sve sto treba su draveri ok 15 kb. ali pc sam koristio samo 1 vece i uvideo da u njemu nema niceg korisnog. a sta ce ti uopsete pc suite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.