Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:35:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba mi pomoc u vezi neceg...  (Pročitano 2101 puta)
20. Apr 2008, 19:50:36
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Benq EF81
Posto je forum strasno veliki nisam znao gde da uradim ovaj topic pa bi zamolio da admine da ubace u odgovarajucu temu ...hvala.
Problem je sledeci slucajno iz zezanja dosao sam do nekih jednostavnih otkrica mislim da je mozda neko slicno otkrio a mozda i ne radi se o brojevima pogledajte slike ispod neznam sta sam hteo sa time da dokazem imam neke svoje teorije ali zvucace glupo vec skrecem sa teme znaci ovako treba mi pomoc kako bi ja ovo "oznacio" da je to moje nebranim nikom da to koristi negde ali ocu da imam kao autorsko pravo....necu da mi neko uzme i kaze da je to on uradio......ako me razumete....
ovako stavicu u gif formatu pregled manje zauzima a ostavicu ispod link za malo bolje slike pa ko misli da mi moze pomoci bio bi zahvalan...
Ovo sam nazvao casovnik.

za malo bolju sliku http://img364.imageshack.us/img364/8907/casovnikcw7.jpg

Ovo posto sve ispada 9 ime je 9etka.

i link za mlao bolju sliku http://img360.imageshack.us/img360/8246/broj9kg2.jpg

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 21. Apr 2008, 00:03:27)
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Slika prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Izvini brate, ali ja tebe nista nisam razumeo... Cemu tolika filosofija?  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
numerologija=simbolika-simbolizam=subjektivno vidjenje/ustaljeni znacaj simbola u odredjenoj kulturi-kulturnoj zoni.....

Numerologija je nauka koja po mom misljenju nije zvanicno priznata (mozda i jeste a ja toga nisam svjestan), medjutim priznanje tvog istrazivanja mozes pokusati potraziti u numeroloskim/ASTROLOSKIM Krugovima

Uz upozorenje da obratis paznju na cinjenicu da su ukusi razliciti i da rasprava o njima vodi ili u konflikt ili u razocarenje.....

Koliko sam utvrdio pocetni zbir je 6 6 9 3, i taj sistem racunanja je ustaljen do zbrajanja horizontalnog niza kada po svaku cijenu ides na jednocifren broj a legalni rezultat je dvocifren..... Tumaceci brojeve 6 9 3 dolazi se do zakljucka da bi ti brojevi trebali nesto da predstavljaju.... Odgovor na znacenje brojeva daje numerologija pa bi priznanje za svoje otkrice trebao potraziti tamo, samo trazi i objasnjenje za sta? Sluzi "ovo" pa onda sa objasnjenjem mozes u patentni zavod po copyright..... Usluga patentiranja kosta ali i objasnjenje je dio patenta pa ces morati isti da podjelis sa numerologom.....

Nema na cemu.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
aha numerologija ... mislim da je ova fora vec otkrivena ... preporuchujem ti da pogledash ovaj sajt  Smile :
http://www.freetheorder.org/PyramidProphecy/theprophecy.html
http://www.freetheorder.org/PyramidProphecy/pryamid2.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
a uvjeren sam da sam vec vidio ovakav sat samo sa drugacijim simbolima pored brojeva.....

(znam da je bio i krst tu 100% sam siguran) / problem je sto pojma nemam gdje sam to vec vidio......

Moguce sotonisticki kult, ili nesto slicno, prosurfati po blogovima ima raznih perverzija koga interesuje..... (ako je sotonizam u pitanju vidio sam takvo nesto na jednom blogu, nesto rat tri brata, pa pobjedniku iscupano srce elem morbidno do krajnjih granica, a svijet kao svijet pun svakakvih/raznoraznih cuda)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Benq EF81
thx sirah i bf_109_g_6
znaci treba mi objasnjenje pa onaj casovnik sve ispada 6 ovo drugo sve ispada 9 znam da izgleda glupo taj sistem sabiranja
ali nek mi objansi neko kako ispada sve to tako lepo Smile a casovnik 6 naopacke je 9 pa...mozda ima povezanost neznam to mi tako doslo da uraim i eto ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Benq EF81
bf_109_g_6 onaj link to je povezan za religiju a ovo moje nije neznam ni zasto sam krenuo od 11,22,33...
a imam jos neke "resenja" ali nije mi bas jasno kako moze tako nesto da ispadne a da tek znate ta sam otkrio u kalendaru Smile to cu mozda da postujem ako nekog zanima ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
A sta si ti dokazao ajde reci nam da znam za sta su ovi brojevi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
zbir 3 parna ili 3 neparna broja mora da bude deljiv sa 3 . a zbir cifara svagog broja deljivog sa 3 je takodje deljiv sa 3 Smile ....

e posle razmishljate dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nista nije vecno!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Benq EF81
a gle ovo sta mi ja palo na pamet danas
primer:
po mojo logici "sve dovesti na jednociferni broj"
9*6=54=5+4=9
     =9+6=15=1+5=6
dobijeni brojevi 9 i 6 =9-6=3 a ista je razlika medju 9 i 6 pri mnozenju znaci ovim sam kao dokazao razliku da ej ista
evo jos jedan primer...
6*8=48=4+8=12=1+2=3
     =6+8=14=1+4=5
dobijeni brojevi 3 i 5 =3-5= -2 a takodje 6-8= -2 znaci bitan je i redosled !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 22:35:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.