Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:19:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba mi podrska!  (Pročitano 8361 puta)
23. Avg 2010, 01:20:12
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
10 godina sam u braku i godinu i po u vezi pre braka.  Imam 37 godina i cerku od 4 godine.  Samo mozda prva godina braka je bila ok, a nakon toga cim je moj muz poceo da grabi krupnim koracima u karijeri i da super zaradjuje zaboravio je na mene, nasu ljubav i partnerstvo i potpuno postao opsesivni workaholic.  Dodatna otezavajuca okolnost je to sto ima sina iz neke veze iz mladosti koji sad ima 17,5 godina.  Da skratim, potpuna posvecenost poslu i sinu, kod nas je svaki vikend i svako letovanje.  Nista od odnosa sa njegovom majkom nije uredio i sve svadje, skandali, scene i ucene se odvijaju pred mojim ocima.  Kao da mi zena zivi u kuci  :shock: Posto sam imala problem da zatrudnim zbog njegove potpune nezainteresovanosti za sex (tvrdi da je stalno umoran) lecila sam se sama i bez njegove podrske, kao da samo ja zelim dete, i konacno ostala trudna tako sto smo imali sex u vreme ovulacije(izazvane lekovima).  Kad se beba rodila nije uzeo ni jedan slobodan dan i radio od ujutro do uvece kao i uvek.  Da mi nije bilo mame da mi pomogne stvarno bih poludela! Dok je cerka odrastala nigde ga nije bilo, nikad je nije uspavao, odveo kod lekara, vodio bilo gde, negovao kad je bolesna, presvukao, vodio na more. . . Samo posao i sin.  Za svo ovo vreme selili smo se 6 puta sto je kod mene izazvalo dodatne stresove.  
Takodje, nebrojeno puta me izneverio u smislu ne postovanja dogovora i 1000000 puta "ispalio" npr.  ne dodje kad se dogovorimo, ispaljivao me za izlaske kad se dogovorimo, za godisnje odmore, putovanja, odlaske kod prijatelja, posete mojim roditeljima ili bratu, godisnjice braka, moj rodjendan. . . ma ima toliko primera! Jednostavno radi covek sve po svome ne postujuci nikog zivog! Najnoviji i najgori primer je kad smo se prosle godine preselili u novi veliki stan samo uselio i svog sina iako sam mu otvoreno rekla da se sa tim ne slazem   :boxing: i od tad zivim u svojoj kuci kao da sam u gostima! Iako sa posinkom imam dobar odnos jer sam na njemu radila predano 10 godina.  Toliko sam se trudila da to ostvarim jer sam volela muza i zelela da mu olaksam zivot i da njegovog sina ukljucim u nasu porodicu, ali on je to zloupotrebio do te mere da me to sad ugrozava! A vredja me to sto pokazuje da me ne postuje i to sto ja kazem.  Pa valjda treba zajedno da donosimo sve odluke?! Ali posto mu novac koji ima daje veliki osecaj vaznosti i snage valjda misli da sam i ja njegovo vlasnistvo i da treba da ga slusam i na sve kazem:"Yes Master" Ima tu jos masa primera, njegovih lazi koje su i do dan danas misterija, tipa gde je bio, zasto se ne javlja na telefon itd.
Ovo njegovo ponasanje, kako cinjenje tako i ne cinjenje dovelo je do naseg strasnog otudjenja i do gubitka svakog osecanja postovanja, poverenja i bliskosti prema njemu.  A to naravno i do toga da od trenutka kad sam ostala trudna vise nismo imali sex, a to je oko 5 godina  Smile Uzas!
Jos kad vam kazem da sam visoko obrazovana zena sa dobrim primanjima i na rukovodecoj poziciji, lepa, visoka i sarmantna 100% cete se pitati sta je to sto jos treba da se desi da ja kazem, e sad je DOSTA!
Da li je razlog ovakvog mog ponasanja model moje patrijarhalne majke ili vaspitanje ili nesigurnost ili strah od buducnosti? Znam da vuk dlaku menja, a cud nikada, ali teska sam na donosenju ove odluke jer se ne radi samo o meni vec donosim odluku i o daljem zivotu svoje cerke. . . Imate li nesto pametno da kazete na ovo? Hvala svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Imate li nesto pametno da kazete na ovo?

Иди и не осврћи се.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Otvoreno mu sve reci i saslusaj reakciju. Na osnovu reakcije znaces sta treba da uradis.

Moja preporuka (gle cuda, zemunka zla zena danas ima drage savete) je da prekines agoniju i izvuces se iz toga dok jos imas snage i zivaca da sebi napravis lep zivot uz nekog drugog koji ce da te voli i ceni kao i tvoje dete  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 01:33:25 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Chek. chek...

Uz duzhno poshtovanje, shto ste ovo napisali?

Citat
Jos kad vam kazem da sam visoko obrazovana zena sa dobrim primanjima i na rukovodecoj poziciji, lepa, visoka i sarmantna 100% cete se pitati sta je to sto jos treba da se desi da ja kazem, e sad je DOSTA!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii...je l to Vashem muzhu drugi brak sa Vama..ili je to kako Vi kazhete bila 'veza'..., i shta je krivo to dete iz 'te veze'....malo mi to surovo....

Vidim da ste nezadovoljni...a, zashto to samo Vi znate Smile

Mislite na Vashe dete, koje je vec sutra chovek...i, je l ste razmishljali da odete do brachnog savetovalishta?

« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 01:52:52 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Ako ti muz ima novca,izdrzava te i tako dalje..pa nadji ljubavnika jbt
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Otvoreno mu sve reci i saslusaj reakciju. Na osnovu reakcije znaces sta treba da uradis.

Moja preporuka (gle cuda, zemunka zla zena danas ima drage savete) je da prekines agoniju i izvuces se iz toga dok jos imas snage i zivaca da sebi napravis lep zivot uz nekog drugog koji ce da te voli i ceni kao i tvoje dete  Smile
Evo i da se slozim sa tobom danas  Smile

Samo prvo otvoreno razgovarajte ali po ovoj tvojoj prici tesko da ces imati koristi od tog razgovora
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung Galaxy SII
Citat

Иди и не осврћи се.

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
   Ona je znala da ima dete,i on je obecao da nece dovesti dete svoje, i sad...shta dete hoce kod oca, njoj smeta....A, 10. godina su u braku!
Lepa, pametna, obrazovana, i patrijahalno vaspitana...samo nece njegovo dete!

Mislim da je tu problem...od kog mi se kosa dizhe na glavi...postoji brachno savetovalishte..rade ljudi...

Naravno, ako zhelja, i volja postoji da se sachuva brak, i da  dete ne oseca krizu u braku, kao ni njegov sin da je nepozheljan...!

« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 07:47:19 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 12, S21
Mislim da je i Vama savrseno jasno kuda takav Vas zajednicki zivot vodi...
Samo je pitanje imate li Vi snage i volje da tu nesto promenite... I zelje na kraju krajeva...

Podrsku Vam niko od nas ne moze dati, samo savet...
Podrsku potrazite od ljudi koji su Vam bliski, i oni su ti koji Vas mogu savetovati...

Licno mislim da ste Vi vec doneli odluku samo trazite potvrdu u drugim ljudima...
Moje je misljenje da je to sto osecate i ono sto treba da uradite, posto brak kao zajednica bez medjusobnog postovanja  ne postoji...

Ali razgovor pre svega, posto pojedini ljudi ne razumeju nista dok ih ne postavite pred svrsen cin...

U svakom slucaju Vam zelim svu srecu  Smile

IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat

Иди и не осврћи се.

+1

+2

Pa to nije brak, to je robija. Kad već finansijska situacija nije problem, ćerkicu za ruku i beži glavom bez obzira. Nikakva priča sa njim neće izaći na dobro, nema šanse da se takav čovek promeni. Hitan razvod i počni da živiš malo za promenu, umesto da robijaš. Pusti i majku i oca i okolinu, jednostavno beži od tog zla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:19:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.