pozdrav svima, da li neko može da mi pomogne, trba mi neki program za izradu logo-a,gde bi to mogao najlakse da nadjem na internetu,unapred hvala svima koji pošalju odgovor. pozdrav
Evo zamolio bih za jedan baner ... tj ako ne pronadjem moze i dva ...
prvi i bitniji treba da bude za temu "Sta kupiti od monitora, grafickih, procesora ...", zeleo bih da na sebi ima korpu kao u C-marketu i da u njoj bude npr. komp ili slicno ... da li mi to moze neko odraditi ... stvarno bi mi znacilo .. i ako moze neka mi posalje na pp ... a moze i ovde ... mada bolje na pp da bude originalno ...
a drugi mada cu to vec da potrazim uopste za PC kliniku ... pozz i hvala
Drugi je odlican ... a za prvi jel imas jos neku ideju ... ova nije losa ali i ne svidja mi se bas mnogo ... i neka pise saveti za kupovinu ... moze ? tnx
Jel zna neko da uradi grb koji bi izgledao kao dole priloženi?!
Znači da objasnim ako neko nije shvatio: Imam ja gotovu skicu, samo mi treba neko ko ume da uradi GRB da izgleda kao ovaj dole. Da ima taj 3D efekat. Takođe mi trebaju još dve verzije. Jedna crno-bela i jedna prosto obojena.
Ako ima zainteresovanih, neka mi se jave na pm, šaljem obojenu skicu i da se dogovorimo oko cene. Ako neko oće i za dž, meni ne smeta!
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)