Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
za veliki broj srba, kao sto smo vec zakljucili, kosovo predstavlja nesto sveto i neizbrisivi dio povijesti... to je sasvim ok..ima puno manastira i srpskih svetinja...
no, sada bi trebalo ipak gledati sto je najbolje za srbiju u ovome trenutku... po meni, kosovo je vec izgubljeno za srbiju.. gotovo da nema tamo vise srba.. tako da bi bilo najbolje podijeliti kosovo.. uzeti dio gdje jos ima srba, i taj dio pripojiti srbiji, a ostatak ostaviti braci albancima, pa nek uzivaju sami i nek se kote na svome prostoru... samo naravno, onda treba staviti medjunarodnu zastitu na sve kulturne spomenike...
i poslije treba zatvoriti granicu (napraviti je polupropusnom) tako da albanci ne mogu dolaziti ponovno zivjeti u srbiju, nego nek ostanu tamo gdje su sad... to bi bilo mozda najbolje rjesenje... trenutno mislim da kosovo ne moze nista drugo uraditi nego kociti srbiju u ulasku u europu.. bez njega mnogo bi sve brze islo...
sto mislite???
no, naravno trebaju se pitati stanovnici srbije sto oni misle, raspisati jedan referendum u srbiji pa nek se izjasne...
Pa sve je to OK i lepo sto vi pricate ali da se Ameri nisu mesali kosovo bi i dan danas bilo srpsko ali moramo se pomiriti svi sa time da sta Ameri zamisle to i urade i niko ih u tome ne moze spreciti....Naprimer oni da su hteli oni su mogli da celo kosovo sravnaju sa zemljom tako da...nema svrhe da se prica da li treba kosovo da se odvoji ili ne!
kosovo je ljudi Srbija.. nece ga niko dati.. pazi da vlada to uradi.. pa digla bi se kuka i motika.. dobili bi oni po ledjima.. (vlada)... znaci jos jednom: [/size]KOSOVO JE NEIZOSTAVNI DEO SRBIJE! KOSOVO JE SRBIJA!! KOSOVO JE SVETINJA[size=12px] i uvek ce to i biti....
Pa kazem ti sve je to OK...ALI COVECE PRIHVATI VEC JEDNOM REALNU SITUACIJU!Gledaj ovako ako su ameri zamislili da kosovo bude njihovo veruj mi da ce 100% biti tako...Mozet ti uzet i kuke i motike ali protiv njih ces tesko tako pobediti...
Reci to Keltima .. Rimljanima .. Austrougarima ..Nemcima .. svi su oni bili ovde i vise nisu .. bar ne onako kako su zamisljali .. Nema sta tu da se MIRIS .. sa bilo cime .. ja sad mogu da dignem americku ambasadu u vazduh ili da im roknem ambasadora .. ali jos uvek se nadam da ce politicari uciniti svoje .. za krajnje solucije uvek ima vremena .. prema podacima koje imam i koji se mogu naci na net-u .. uskoro se u Srbiji ocekuju napadi ANA-e .. pa sad zamisli situacije kada ce autobusi GSP-a .. Laste itd. da lete u vazduh po gradovima Srbije .. trebali i tu da se pomirimo i da kazemo pa *bem ga takva nam sudbina .. Ni na 1 sudbinu nije stavljena tacka .. sami je pisemo .. ja razumem da se neko plasi za svoj zivot i za svoju imovinu ja se nikad necu plasiti da poginem kad znam za sta ginem .. necu dozvoliti da neko pljuje po kostima naroda kome pripadam .. necu da pljujem po istoriji naroda kome pipadam .. radije cu poginuti sa sabljom u ruci nego ziveti pod tudjom cizmom .. ako se neko pomirio sa necim to je njegova stvar i taj neko nema pravo da trazi opravdanje u misljenjima drugih ..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
slazem se sa vecinom da bi Kosovo trebalo da ostane u Srbiji ali tu se postavlja pitanje odrzivosti. Srba je sve manje a Albanci imaju najvisu stopu prirodnog prirastaja u Evropi Ako bi Kosovo ostalo uSrbiji desice se da cemo za 50-ak godina mi biti manjina u sopstvenoj zemlji. To bi moglo da se resi tako sto bismo imali vise izbornih jedinica podeljenih po regionima(npr 7-8regiona od kojih bi Kosovo bilo jedno a onda bi svaki region davao isti broj poslanika-u USA i mali Mejn i velika Kalifornija daju po 2 senatora)Na taj nacin oni bi mogli (pod uslovom da se ne prosire na druge regione o cemu treba voditi racuna )da se zadrze na nivou 4 ili 5. politickog cinioca u zemlji bez koga se moze uspostaviti vlast. Isto tako ako Kosovo ostane u Srbiji imacemo vise prava da ga branimo kada dodje do sledeceg sukoba izmedju Srba i Albanaca a on je neminovan jer i jedni i drugi hoce sve a niko ne da nista Tada moze znacajno da se i promeni demografska slika Kosova kao sto je recimo resen problem"Srba "u Hrvatskoj. Danas u svetu malo ko napada Hrvatsku za proterivanje Srba Naravno da bi se sve to desilo morali bismo da " ubedimo" znacajne zemlje u svetu da smo mi "dobri" a oni"losi" momci i najvaznije da biramo one zemlje za saveznike koje u tom trenutku najvise znace u medjunarodnoj politici kao sto je recimo danas SAD