Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta uzeti, pitanje je sad  (Pročitano 357 puta)
26. Dec 2004, 20:01:59
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Treba caletu da uzmem telefon, posto ne mogu vise da ga gledam sa motorolom c930 ili kako se zove ona matora motorola, koju sam ja nosio pre jedno 10 godina.  Sada razmisljam sta da uzmem od ovoga:

- nokia 6100
- nokia 6610
- nokia 6610i
- siemens m65
- sony ericsson t610
- sony ericsson t630

Otprilike dao bih do 150-160 eu, a od toga, ovo je otprilike sto bi doslo u obzir. Razmisljao sam i o 3560, ali ne verujem da bi on uspeo da se pomiri sa onom anti user friendly tastaturom, a opet nebi on nista od toga sto telefon moze iskoristio, tako da sam digao ruke od njega. Od ovih ponudjenih najradje bih uzeo m65, jer cale voli robustan telefon, sto m65 jeste. Opet on ima 65k, ogroman ekran, ic port, 10 mb interne memorije, kameru i tako dalje. Posle toga ja sam mislio da bih uzeo 6610i. Medjutim covek preko koga cu uzimati telefon, koji radi u radnji za mobilne, mi kaze, sto jeste pametno, da je to bacanje para, jer 6610i kosta 165 eu, a pritom nema kameru, ima 4096 boja, neki smesnu internu memoriju i tako dalje. Tako da sam otprilike na drugo mesto stavio t630, koji je ovako na papiru mozda i najbolji, ali nesto imam neku odbojst prema se, tako da sta ja znam da li da to uzimam. Otprilike imam dilemu izmedju ova dva fona. Sta mislite vi, sta i zasto uzeti? Moze i nesto trece da dodje u obzir, ali da cena nije preko 160 eu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa tu je najbolje mozda uzeti t610 jer je jako jeftin a dobar i lep telefon
Razmisli i o 3220 .
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
3220 nisam razmatrao, medjutim sada sam je pogledao i u sustini deluje kao dosta dobar sa tehnicke strane. Medjutim ne bih njega uzimao zato sto mi se pre svega dizajn i ne svidja, a i namenjen je 100% za mladje ljude, a meni ovo treba za caleta, uz koga, priznaces ovakav phone, ne ide.

Jel znas ti mozda koja je razlika izmedju t610 i t630? Ja sam provalio samo da je razlika u vrsti display-a. na t630 je bolji display koji se vidi i na otovrenom prostoru i video sam da je malo drugaciji dizajn kucista. Sve ostalo je isto. Ono zbog cega bezim od t630 i t610 je to sto telefoni imaju istu kameru, koja znas i sam kakva je, a drugo, imaju strasno malu internu memoriju, mislim negdo oko 300 kb, sto je stvarno neozbiljno. Opet to je se, koji se kako ljudi tvrde dosta kvari, spor je i tako dalje. Zato razmisljam koliko mi je pametno da to uzimam.

Nekako mislim da je m65 mozda ipak najbolje resenje. On ima i 65k i veliki display i 10 mb interne memorije i ic port i dobru kameru, znaci sve sto treba. DOduse jedino sto nema u odnosu na t610 t630 je bluetooh, ali s'obzirom da je to za mog caleta, kome to i ne treba, to i nije neka mana.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Some have asked about differences between the T630 and the T610:

1. The T610 has a STN display, while the T630 has TFT. The difference between them is that the quality of TFT is much better.
2. The T630 has new function called "My frends"
3. The T630 has new gam called "VRally2"
4. The T630 supports a gamepad
5. The T630 is slightly smaller and lighter

U svakom slucaju razlike su minorne, a t610 je za nekog kao sto je tvoj cale super telefon. Meni se licno telefon ne svidja, i za taj novac bih svakako uzeo 6610 ili 6100 ili eventualno 7250 svom matorom jer znam da sam kad mu to kupim miran, pa taman mu i ispadao 100 puta. Opet.. za taj novac Sagem MyX6 je izuzetan telefon, medjutim.. Sagem je sagem... sa njime nikad ne znas i ako ga toliko hvale...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E pa ovako, uzeo sam sony-ericsson t630. Odusevio me je telefon. Takodje,r azbio je neke predrasude koje sam imao preko se. Pre svega mislim na cuvenu sporost o kojoj se prica kda je se u pitanju. Telefon jeste mozda za nijansu sporiji od 6600, ali veoma malo. Ono sto me je totalno odusevilo do imbecilnosti, to je da telefon ima PODRSKU ZA SRPSKI za unosenje teksta. Odusevio sam se kao malo dete kada sam to video. Znate kako je lepo i lako kucati poruke na taj nacin. Znaci poruku sam ukucao za 10-tak sekundi i to ovako kada sam se prvi put susreo sa time. Zamislite samo sta bi to bilo kada bi jos malo vezbao? To radi savrseno. Nema problema sa padezima i tome slicnim stvarima. Sve radi odlicno. Baza reci je takodje odlicna.

Sto se ostalih stvari oko telefona tice, sve je veoma dobro uradjeno. Probao sam i bluetooth kompatibilnost i to sve radi kako se samo pozeleti moze. Kamera, nije nesto narocito, ali ipak sasvim podnosljivo losa, tako da slike nisu bas neupotrebljive.

Jedine mane koje sam nasao na telefonu do sada su to sto ne postoji neki direktan nacin za pristup profilima, vec se mora ici kroz meni i to nekoliko koraka, a druga stvar koja me je iznenadila je to sto telefon nema, ili ja ne mogu da nadjem, speakerphone.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

113_1392.JPG
(72.08 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.