Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedna rasprava  (Pročitano 1352 puta)
23. Jun 2003, 21:31:41
Zodijak
Pol
Poruke 2
Evo tu mi je Filip, pa bismo hteli da ovekovecimo ovaj magnificiran dan, i ovaj, pa da nesto napisemo, jer se sutra raspustamo, pa idemo u Novi Sad na provod i da brckamo noge, jer u KODNAS ima samo KODNASina, a to nije preporucljivo ni za zdravlje ni za higijenu. Usput, trebali bismo se tamo naci sa Bobanom iz Bikic Dola (small bull valey) i brckati se zajedno, ako Filipa pusti Mila, koja smatra da je on MALI. Galadrijeli je lepo ovih dana, jer je imala zabe u kuci i to celih godinu dana, cak i vise, pa ih je oterala crnom fasciklom i vise nema napasti "Filip je skontao o cemu se radi pa kaze AHA <- Krmekova fraza". Usput, Ivana je krenula sa njim, ali ga ne voli, jos meni kaze da ja gajim samo strast prema zabama, nije istina, ja sam nekad volela zabe, sad su mi se malo ogadle. Znate li kako zabe imaju malog muda, a meni treba veci, a i zelene su, to nije moja boja. Sta vi mislite o vezi bez ljubavi, da li je moguca? Ne verujem, ali jeste. Ja bih mogla da budem sa nekim bez ljubavi, ali da ga ni ne poznajem, jer se svako ljudsko bice mora voleti i razumeti. Ja jos uvek mogu da razumem Frogija, i mislim da postoje aspekti u kojima je on bolji od Krmeka, iako svi tvrde da je peder, ja ipak tvrdim da ima vise testosterona u sebi nego Krmek, pazi sada zasto: Ajde ti kazes da nema muda? Slazem se, ali on nikad ne bi pokazao otvoreno neke stvari koje Mc pokazuje, sklonostka alapacanju i ljućenju, tipićno ženske sklonosti, moraš se složiti. Ipak, ja sam odrasla i odrastam uz taj model muškarca i mislim da pravi muškarac neke stvari mora znati da zadrži za sebe, kao što su otvoreno pokazivanje netrepeljivosti prema različitima od njega. Da, čak i razumem to što nije prišao sa mnom o tome što sam mu skoro priznala da ga VOLIM, da volim, jer sam ti rekla da sam prevazišla tu fazu u kojoj mi se sviđao. Pitaš se kako razumem to? Pa, Filipe, pa ni ja nemam muda da pričam sa njim, kao ni ti sa Jelenom. I mislim da niko ne bi trebao da ga krpi zbog toga. Možda on pokušava da zaštiti mene, mislivši da tako neću patiti, ali istina je da ja nikad neću patiti ni zbog njega, ni zbog kog drugog Filip says Aha. Zašto misliš da neću patiti? Pa da ja jesam fašista i zato neću patiti!!! Šta na to kažeš? Ne znaš! To je samoodbrana i NEMOJ TO NIKOM REĆI, a pogotovo Ivani, razumeš. Danas sam ti se više otvorila nego svo ovo vreme otkad se intenzivno družimo, a ima godinu dana. Mislila sam da sam sa Ivanom probila distancu, ali sam se zeznula, samo sam je smanjila. Filip se smorio, nastavak sledi...
Šta vi mislite, kakav moze biti? Iako ne znate sve,a i ne mozete, mada bih vam sve rekla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Malo je nejasno, ali i dalje zanimljivo. Razumem da ti srce nemas muda ali kako ih ON nema? A i ti sto ih nemas potrudi se da ih steknes samo nemoj da oteknu.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Drago mi je da smatraš da je zanimljivo, jer sam to pisala ovako bezveze, dok je Filip bio ovde, ja kucam on mi priča, tek toliko da promenimo način komunikacije, a posle on kaže, stavi to na Krstaricu, a ja njemu "Imam jedno novo mesto"
Eh, pa ne mogu ja da steknem ono što prirodno nemam, pokušala sam, znam da sam učinila prvi korak, mada nisam imala hrabrosti za pravi razgovor, a ako mu je fazon da se pravi lud - neka mu, to sam uradila i ovako da ga se rešim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: jedna rasprava
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.