Da li neko ima neki prazan stan u Beogradu, da mu stoji onako bezveze? Nemam para za kiriju, ali mogu da plaćam račune. Ozbiljno pitam ovo i ako imate ili znate nekoga ko bi pristao na ovo, biću vam zahvalan. Nisam iz Beograda, ozbiljan sam, odgovoran, radim dva posla (freelancer) ali imam i kredit koji otplaćujem za roditelje. . . Plus, održavam vezu na daljinu koja je u Beogradu. Živeo sam par godina u prestonici, tako da imam motiva na pretek, ali nemam sredstava da se vratim. Eto, ako znate nekoga javite, značilo bi mi mnogo. Siguran sam da ima ljudi u Beogradu kojima zvrje stanovi prazni, a meni treba. . . P. S. Može i soba neka ako ima zaseban ulaz, nije bitno. Samo da sam u Beogradu :D
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.