Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nije sala...  (Pročitano 831 puta)
21. Okt 2004, 20:42:21
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Mail koji sam danas dobila:

Subject: Za gradjane

Jedan Novosadjanin

PROSLEDITE OVO KOME GOD STIGNETE!!!!!!!

Trebalo bi usvojiti nov zakon, Da svako mora da izadje na izbore, osim ako nije 50 km udaljen od glasackog mesta tokom celog dana glasanja i ako nije u komi. Pa da posle ne bude nismo mi to birali.

izvor Radio021
GRADONACELNICA UVELA NOVI KUCNI RED

14:15 Dosadanji clanovi gradske vlade su po naredbi gradonacelnice Maje Gojkovic danas do kraja radnog vremena napustili kancelarije i od sutra (petak) im je zabranjen ulazak u Gradsku kucu, saznaje Radio 021. Oni su sem obaveze da isprazne kancelarije, morali odmah da vrate slubene mobilne telefone i brojeve za iste, kao i da razdue sve ostalo to su dobili kao clanovi vlade. Oni su novinaru Radija 021 rekli da ce ispotovati naredbu, jer ne ele da se njihovo odbijanje tumaci kao "edj za vlacu". Radio 021 saznaje i da je gradonacelnica zatraila da se napravi novi kucni red, kojim ce se prvenstveno regulisati nacin ulaska u Gradsku kucu. (021)
Komentari: Sad svi vi koji ste glasali za radikale slobodno mozete da idete uGradsku kucu i da se zalite gradonacelnici za sve sto vam fali! (Daj Boze da kad-tad shvatite da vam stvarno nesto fali kad ste birali radikale!) Pod uslovom da vas pripuste da udjete. Sretno i pisite kad stignete do gospodje.

Prijatelji,

Pre oko mesec dana, malo vise, jedne veceri primetio sam kako je Katolicka porta lepo osvetljena na Trgu Slobode. Bas sam to prokomentarisao kada sam dosao kuci. Novi Sad je bio lep, evropski gradic, i zaista, vratio mi se kolega iz Amsterdama pa mi je pokazivao fotografije, ja sam zakljuciokako je moj grad meni prijatniji za zivot. Sve je nekako zracilo optimizmom, bilo je vedro i energicno. Nicu gradilista, ulice ciste, gradi se Merkator, gradi se Master Centar, zivi se. Bolji dani. A onda se desilo sta se desilo. Najboljeg je pobedila najgora. Maja Gojkovic je gradonacelnik Novog Sada. Nije bitno, to se nas ne dotice?
Poslusajte ovo. Dan posle izbora, slaveci svoju mizernu pobedu od 500-ak glasova, radikalski grubijani su porazbijali ono divno (i skupo) osvetljenje koje je nocu obasjavalo katolicku portu i koje se meni tako dopalo. Takodje,demolirali su nekoliko bilborda svega sto nije SRS, SPS ili DSS. Ocigledno je ko je novi tim za Novi Sad.Tu se nije zaustavilo. Ste culi za onaj "nazovi festival" EXIT? (kako ga zove Mikavica, na celu DSS-a NS i covek koji je otvoreno podrzao Maju Gojkovic). Od sada na njegovom celu nece biti oni ljudi koji su ga do sada vodili, jer "Nasa Maja" ima SVOG coveka za tu funkciju. Na pitanja kako gradonacelnik moze da postavlja ljude u organizaciju koja nije u nadleznosti grada, novinari su dobili odgovor da 'ako ne prihvate uslove legitimno izabranog gradonacelnika, nece dobiti dozvolu za rad na Petrovaradinskoj Tvrdjavi'. Jedan od uticajnijih NS radikala kaze da bi umesto EGZITA(tako ga oni zovu) doveo ruski vojni orkestar "Aleksandrov". Gospodin tvrdi da bi taj koncert bio poseceniji od EGZITA, koji je ionako steciste narkomana. Najave ljudi iz EXIT tima da ni pod kojim uslovima nece pustati takozvanu "patriotsku" muziku na festivalu, radikali su (zamislite) protumacili izdajnickim ponasanjem. Mikavica iz DSS-a je pre nekoliko meseci izjavio da mu je drago sto su dva mladica iz EXIT tima uhapseni. Danas, on podrzava Radikale. Prijatelji, zelim da vas obavestim da ove godine EXIT-a nece biti. Ako i bude, bice to nesto jadno i bljutavo, i delice se majce sa Seseljevim likom Kad smo kod majci sa likom ovog kriminalca, u njima su se u Strazburu,pre neki dan, u zgradi Saveta Evrope, prosetali "Evropski Parlamentarci"Tomislav Nikolic i Dragan Todorovic. Predsednik Parlamentarne Skupstine, Peter Sider, pred poslanicima u je ovo izjavio: "Nekoliko clanova ove skupstine vidjeni su danas u majicama sa likom optuzenog za ratne zlocine. Mi u Savetu Evrope verujemo u slobodu i gradjanska prava i shvatamo ih ozbiljno. Ne krijuci licni prezir za takvo ponasanje, odlucio sam da ih ne kaznim. Ipak, ta gospoda su majice nosili ispod sakoa, ili zbog hladnoce ili nedostatka hrabrosti. Kako god, ovo sto su uradili dokazuje njihov, ne samo los ukus u politici, vec i u modi". Mislite da je to sve? Ne, nikako. Americki ambasador Majkl Polt je ovih dana trebao da otvori jedan od objekata u Novom Sadu. Posle pobede Maje Gojkovic, on je otkazao svoju posetu, bez daljih objasnjenja. Kako domaci mediji nezvanicno saznaju iz US ambasade, "ambasador nije zeleo da ode u radikalski grad". Pajtic iz DS je to ovako objasnio: "Prakticno, medjunarodni kontakti ce biti obustavljeni. Ja ne verujem da ce ijedna strana delegacija da dolazi, Novi Sad ima ogromnu medjunarodnu aktivnost, ogromnu pomoc iz sveta,ogromnu kolicinu donacija je dobio iz sveta. I toga, prosto, vise nece biti."Samo jos nesto da vam kazem za kraj - znate li koliki je broj poseta Novom Sadu politickih i finansijskih predstavnika zapadne Evrope i Amerike otkazano u poslednjih nekoliko dana? Ne znate? Ja necu da vam kazem,ali cu vam pomenuti da su u pitanju dve cifre. Mislim da ce efekat biti veci ako vas pustim da sami razmisljate o tome. A ovo su tek 5 dana, od cetiri godine pred nama. I samo lokalni izbori za jedan grad. Sta mislite, sta bi bilo da su radikali pobedili na parlamentarnim izborima. Novi izbori za skupstinu Srbije dolaze za nekoliko meseci, posle novog ustava. Mozda ce cak biti ponovljeni i lokalni,ako je verovati predsedniku skupstine Predragu Markovicu. Nije dovoljno da glasate. Potrebno je da energicno pozovete i izvedete na glasanje svakog ko vam je u dometu. Radikali NISU legitimna politicka stranka, sa njima se ne sme saradjivati, oni ne smeju da pobede! Oni su kriminalci, ubice, lazovi i manipulanti! Oni vam uzimaju EXIT, uzimaju prava, uzimaju zivot. Zar im se necete suprotstaviti? Zar ja moram da vas
pozivam na borbu za vase zivote?
Autor NoIName
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.