Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 01:42:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toni Erdmann (2016)  (Pročitano 1245 puta)
19. Okt 2016, 18:29:28
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 49.0
      Toni Erdmann (2016)

>> IMDb <<

Opis Filma:

Šaljivdžija Vinfrid se prerušava u upadljivog „Tonija Erdmana“ kako bi zadobio pažnju prezauzete Ines i izmenio njen korporativni način života. Igra između oca i ćerke dostiže apsurdne razmere sve dok Ines ne počne da uviđa da njen ekscentrični otac zaslužuje mesto u njenom životu...

https://www.youtube.com/watch?v=MF4i7qyUysA

Žanr: Comedy, Drama

Režija : Maren Ade

Glavne uloge:  Peter Simonischek, Sandra Hüller, Michael Wittenborn

Izvor teksta

filmopis
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

https://www.youtube.com/watch?v=tHiBr8OrpKI

Toni Erdmann (2016) je film koji definitivno nije za svakog zbog onog što se zove nemački humor i zbog svog trajanja od 162 minuta. Navodno je komedija mada meni više liči na svojevrsno zezanje autora sa nemačkim humorom koji je sam po sebi plač majke božije. Švabe su definitivno operisane od humora mada imaju jedini na svetu gradić Vicburg.

U svakom slučaju onaj ko savlada ove dve prepreke biće nagrađen za svoje strpljenje u filmu u kom stari tatko putuje u Bukurešt da poseti ćeru. Tatko se maskira tako da izgleda kao nenandretalac Java od 90 leta i tako maskiran pokušava da se približi ćeri koja i bez njega ima svojih briga. Sa promenom lika tatko menja i biografiju pa tako postaje ambasador i trener koji uveseljava i brine svoje čedo. Tatko nije baždaren a takvo mu je i čedo koje na kraju filma pravi nezaboravnu žurku koja je prava bizarna komendija.

Čestitam autorki na hrabrosti i umeću sa kojom je režirala film. Ona je svoje pribežište našla u metodi koja za posledicu ima višak od tridesetak minuta. Istina, metodičnost i detaljisanje daju dosta vremena da se pored glavnih likova razviju i prikažu epizodni. Svi oni su odlično izneli svoje uloge i tu zamerke nemam, zamerka je suviše spora filmska vožnja za koju nisam bio spreman.

Sve u svemu, više sam nego zadovoljan viđenim. Švabe su dobro izabrale svog kandidata za Oskara ove godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Povratak Džeka Nikolsona!

Prošlo je sedam godina od kada smo imali prilike da poslednji put na velikom platnu pogledamo glumačku legendu, trostrukog oskarovca, Džeka Nikolsona.
Kružile su priče, da se nakon komedije Džejmsa L. Bruksa, “How Do You Know” (2010), čuveni Džek zauvek povukao iz filma i da je odlučio da uživa u životu, igra golf, gleda Lejkerse i druži se sa prjateljima.
Međutim, lepe vesti stižu iz okruženja čuvenog 80-godišnjeg glumca.
Džek Nikolson će igrati glavnu ulogu u američkom rimejku nemačkog ostvarenja scenaristkinje i rediteljke Maren Ade, “Toni Erdmann”, nominovanom za ovogodišnju nagradu Oskar.
Uz njega, glavnu žensku ulogu trebalo bi da ima Kristen Vig, poznata glumica i komičarka, bivša članica SNL ekipe.
Originalni “Toni Erdmann” priča je o ocu (Piter Simonišček) i ćerki (Sandra Huler) i njihovom specifičnom odnosu prepunom nekonvencionalnih šala.
Studio Paramount Pictures radiće ovo ostvarenje, a sledeći korak je angažovanje reditelja.

izvor prolog

Lepo, Džek se vraća i to mi se sviđa. Ne sviđa mi se rimejk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 01:42:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Toni Erdmann

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.