Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tragedija na Železničkoj stanici u Novom Sadu  (Pročitano 394 puta)
03. Nov 2024, 13:02:45
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1119
Zastava Šabac
mob
Samsung Galaxy A5 2016
14 poginulih, troje u teškom stanju. Ko je odgovoran za ovu nesreću? Nadstrešnica, navodno, nije rekonstruisana, pa kažu da jeste, pa opet da nije. Šta je istina? Ko će da utvrdi šta se desilo? Naravno, pravi krivci neće odgovarati. Naći će se neko ko će robijati umesto njih. Zašto niko nije podneo ostavku posle ove tragedije?

Ovo samo dokazuje da u ovoj kvazi-državi nigde nismo bezbedni. Deca u školama nisu bezbedna, mladići i devojke u parkovima, ljudi koji sede na klupama i čekaju autobuse i vozove... Ali, važno je da smo kupili Rafale.
IP sačuvana
social share
Firestarter is dead :(
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 721
Zastava mičigen
gospodin vucic sigurno nije odgovoran
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Saucesce porodicama nastradalih.

Ja necu ici u politicarenje, jer me to ne zanima.
kao totalni laik po tom pitanju, ali ipak neko ko koristi logiku, apelujem da se objekat zatvori za upotrebu ako vec nije u potpunosti.

kompromitovan je trzajem ceo Serklaz-duzna greda koja je nosila nastresnicu i dodatu galeriju. Kompromitovan je i pre neserece, kamoli sada.
Postoji verovatno mogucnost urusavanja celog krova, pa mozda cak i objekta.
Ne znam kako je to konstruisano, ali sada krov staklo i odata galerija leze na kompromitovanoj gredi.

Apelujte na ljude gde god je to moguce..Mreze, forumi,YT.itd. Da se ne "igraju" i prilaze previse tom objektu.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2024, 00:26:54 od drmalo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
mob
Ericsson T28
Ja uopšte nisam na to pomišljao.

Kompromitovan sam i ja koji je tu pošast zvanu AV prije mnogo godina toliko hvalio i promovisao na ovom forumu. Stid me je.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2024, 01:18:19 od igorxxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
Ja uopšte nisam na to pomišljao.

Kompromitovan sam i ja koji je tu pošast zvanu AV prije mnogo godina toliko hvalio i promovisao na ovom forumu. Stid me je.
Биће реприза свега овога, и то гора, јер већину ствари које су направили, за то немају дозволу, то јест, нису рађене провере нити је то ико испитао.
СОКО воз, и цела та траса нема употребну дозволу.
Београд на Води је под знаком питања.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Nažalost sada je broj dostigao 15
Potencijalna mesta gde se ponovo može dogoditi nešto slično su brojna, bukvalno pomoliti se pre nego što se izađe iz kuće i krene negde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.