1. Logitech Alto Cordless Postolje za laptop sa bezicnom tastaturom. Tastatura je SR formata, sa čćžšđ slovima. Odlicno je ocuvano, nema nekih ostecenja. Review imate ovde. Racun i garancija i kutija izgubljeni - radna garancija 7 dana. Pakovanje: postolje, tastatura - bez kutije. Cena: u pola cene novog, znaci, 40e.
2. Logitech Internet Cordless 1500 Laser Bezicni komplet, tastatura + mish. Komunikacija je preko radio predajnika. Mis je laserski LX7. U odlicnom stanju su i tastatura i mis. Tastatura je sa EN rasporedom tastera. Garancija od 1 god. je istekla, bacen racun i garancija a kasnije sam saznao da Logitech daje garanciju valjda 3 godine. Moguce da neko moze da ostvari garanciju preko CT-a posto su oni uvezli ovaj komplet. Od mene, radna garancija 7 dana. Pakovanje: mis, tastatura, prijemnik - u kutiji. Cena: u pola cene novog, znaci, 20e.
3. Logitech MX5000 Takodje bezicni komplet. Tastatura je MX5000, mish je MX1000 Laser. U odlicnom stanju, nema nekih ostecenja. Komunikacija je preko BT predajnika koji ujedno moze da poveze jos uredjaja preko svoje BT konekcije dok su nakaceni mis i tastatura. Komplet je u garanciji do 2013.god, ne znam sad tacno. Review imate ovde. Tastatura je sa EN rasporedom tastera. Pakovanje: mish, tastatura, strujni adapter, punjac i baza za misha, BT dongle, CD - kutija mi se iscepala, pa je nemam... Cena: u pola cene novog, znaci, 60e.
4. Toshiba TG01 WM6.5 telefon sa 4.1" ekranom i 480x800 rezolucijom. Pogoni ga Snapdragon procesor na 1GHz. Pune specifikacije imate ovde. Review:
Crne je boje, koriscen svega nedelju dana, nema tackicu na sebi. Folija je na ekranu. Kompletno pakovanje sa sve kutijom. U kutiji se nalazi i microUSB-to-USB konektor koji omogucuje kacenje USB flash memorija na njega (koji u file manageru vidi kao Hard Disk). Kupljen je preko, nema pisanu garanciju, mogu dati radnu garanciju od 2 nedelje da testirate ispravnost. Cena: 220e.
5. Samsung Spica I5700 Koriscen par meseci, odlicno ocuvan, crne boje. Celokupno pakovanje sa kutijom. Ubacen Android 2.1, radi lepo i brzo.. Specifikacije imate ovde. Review:
Kupljen je preko, nema pisanu garanciju, mogu dati radnu garanciju od 2 nedelje da testirate ispravnost. Cena: 150e
6. SIL3112 PCI SATA RAID Controler
Kartica je u kesici sa pratecim CD-om. Sluzila mi dok sam imao plocu bez RAID kontrolera, posto sad imam RAID na ploci, ne treba mi vise. Na sebi ima 2 SATA porta.
Cena: 800din
7. iPhone 4 Crene boje, 16GB. Nov, nekoriscen, simfree. iOS 4.1. Full pakovanje sa kutijom. Donesen je iz engleske, nema pisanu garanciju, dajem radnu garanciju mesec dana. Specifikacije imate ovde Cena: 720e.
Cene su manje vise fiksne, za logitech proizvode sam dao u pola cene novog. Za Toshibu i Samsung mozda mala korekcija cene. RAID kontroler moze zamena za neke sitnice. Za Logitech komplete je moguca zamena samo za MX5500.
Ja sam u Novom Sadu i mogu slati Post Expressom ili AKS-om o vasem riziku. Vise bih voleo licno preuzimanje. Mozete me kontaktirati ovde na forumu, putem msn-a, skype-a ili na 065 5123456
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 13:22:37 od voodoons »
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws