nadam se da medju nama ima dosta fanova najboljeg srpskog elektro-rok benda __________________________________________________________________/
About E-play
Bend je poceo ozbiljnije da radi 1998. godine, a 1999. na festivalu demo bendova osvaja kao nagradu snimanje albuma, koji je i ostvaren u studiju
Akademija u Beogradu (jun-oktobar). Vrlo bucan i energican nastup nije mogao proci neopaženo. E-play se u startu predstavlja kao kompletan rok sastav,
ne samo po pitanju muzike vec i scenskog nastupa, imidža i stava. Ono što karakteriše muziku E-play-a je sjajno prožimanje kontrasta, što podrazumeva
vrištece gitare, snažnu pratnju bubnja i perfektnu podršku mašina s jedne strane i nežne i sporije vokale s druge. Pored nastupa širom naše zemlje
(Beograd, Novi Sad, Niš, Obrenovac, Gornji Milanovac, Zrenjanin, Arilje, Lazarevac, Kikinda, Kruševac, Zajecar Požarevac, Aleksandrovac, Vršac, Mionica,
Subotica, Banja Luka, Pirot, , Šabac, Aleksinac, Vranjska banja, Krajišnik, Odžaci, Temerin, ...), muziku E-play-a imali su priliku da cuju i posetioci Beo Festa
u Bolonji(Italija). Takode, E-play je svirao i u Tuzli i u Zagrebu. Maja i Biljana našle su se na projektu koji je posvecen Milanu Mladenovicu-Kao da je bilo
nekada. One su pod vodstvom Koje(Disciplin a kitchme) ucestvovale na obradi pesme Zemlja. Na soundtrack-u za film "Munje" našla se pesma “Prvi pogled
tvoj”, a za film "Lavirint" kao soundtrack iskorišcena je pesma “In the middle”. Bend je ucestvovao i kao muzicka podrška na modnim revijama i festivalima.
Pesma Urban je pisana za FESTIVAL URBAN DEMO FEST, koja je poslužila kao pozivna pesma mladim izvodacima za prijavljivanje na festival. Ne nalazi
se ni na jednom albumu. Album “Crime” izašao je 2005., a sniman je u studiju “Akademija Free Zone” u saradnjii sa producentom Nikolom Vranjkovicem.
Od gostiju se pojavljuju Saša Lokner (Bajaga i Instruktori), Kojot (Eyesburn) i Cvare
*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Opera 9.10
Nokia onaj veliki
Aj ja cu ovo da lockujem, a ti otvori isto ovo samo u biografijama... A btw jedan od najlosijih domacih bendova, slusao sam ih 5-6 puta uzivo i samo mogu da kazem... tuga!