Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85711 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
hehe , sad bi bila fora da uhapse Mladica pa da i Toma i Radikali izvedu svoje ljude na ulice i izmakljaju se medju sobom :-)

Ugodjaj potpun :-)
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Znaci ode Toma  Smile Smile ko bi rekao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ma što ode Toma, za njega zunamo gde je, al što ode Vučić, onoliki čovek, bez traga i glasa. Brinem se da mu se nije nešto desilo. Zamisli ako je neka kletva klepila i njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Vucic cuti ko pica neka.Bas cudno da lajavi vucic odjednom zamutavio.Gleda taj gde ce mu biti bolje pa sabira i oduzima  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Vucic cuti ko pica neka.Bas cudno da lajavi vucic odjednom zamutavio.Gleda taj gde ce mu biti bolje pa sabira i oduzima  Smile
to je i meni palo napamet ako i malo drzi do casti i morala Toma ne da ne bi trebao nego ne bi smeo Vucica da pusti ni blizu stranke a kamo li u stranku Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 01:28:41 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Toma kod Olje Beckovic u nedelju .... prvo pa mushko -  odmah na B92 :-)  Smile
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja vam garantujem, sa jednom divizijom od deset hiljada četnika, da bih za 48 sati do Zagreba dopro. Razume se, zabranio bih četnicima da ulaze u Zagreb, jer bih se bojao da se ne izgube po zagrebačkim ulicama. Ipak je to veći grad!
Vojvoda Šešelj, On, 24. maj 1991.
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Svako cudo za tri dana.
Shvatio covek da ga okruzuju smradovi, skotovi, nakaze i odlucio da nesto zfdravo izvuce iz stranke i napravi neku drugu varijantu.
Jednostvano.
Odakle sada pare da placa amere za kampanju? Consulting je veoma skup a Toma sada nema para.
Pisi propalo, kako je i trebalo da bude.

Za mene je indikativno da se na srpkoj politickoj sceni dve stranke, koje su bile iskljucive, su presle kod zutih.
Drug Ivica mora da misli dobro. Ako nije konstruktivan, evo Tome na njegovo mesto. Smile Smile Smile

Ala jebe maneken pa rastura. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 02:31:00 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Do uvođenja embarga bio sam niko i ništa.
Jedan diler, NIN, 13. avgust 1993.  Smile
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Николић: Вучићу, нема смисла

Бивши заменик председника СРС-а и девет посланика који су му пришли искључени из странке, генерални секретар СРС-а није се појавио на седници Централне отаџбинске управе нити се изјаснио кога подржава
Од две ствари за које се очекивало да ће се догодити на јучерашњем заседању Централне отаџбинске управе (ЦОУ) Српске радикалне странке, догодила се само једна: Томислав Николић, бивши заменик председника СРС-а, искључен је из странке заједно са посланицима који су му пришли, док њен генерални секретар Александар Вучић није дошао на седницу. Иако је у интервјуу „Политици” био уверен у подршку Александра Вучића и казао да су већ разговарали о имену и програму нове странке, Николић је генералном секретару радикала јуче јавно поручио да очекује да коначно саопшти какву је одлуку донео, те да би то требало да учини до краја дана.

– Не знам због чега Вучић није дошао, али ово данас прешло је сваку меру. Нема смисла, очекујем да се Вучић изјасни – рекао је Николић и најавио да ће већ у понедељак формирати нову странку, јер је очигледно да „СРС не жели да се мења”. Са друге стране Драган Тодоровић, на кога је Војислав Шешељ пренео овлашћење за руковођење СРС- ом, тврди да ће нови заменик председника странке бити изабран на следећем Отаџбинском конгресу, те да за сада нема разлога за сазивање ванредног конгреса. Тодоровић је најавио да ће наредни потез СРС-а бити захтев да им се врате мандати искључених посланика, јер је на изборе изашао СРС и освојио 78 посланичких места.

За искључење Николића, као и још девет чланова ЦОУ који су ушли у његов посланички клуб „Напред Србијо” једногласно је гласало свих 90 чланова ЦОУ (од укупно 101), колико их је присуствовало седници. Николић и чланови његовог клуба нису сачекали формалну одлуку ЦОУ, већ су заседање напустили пре него што је гласање и почело.

Сат времена пре почетка седнице ЦОУ која је била заказана за 12 часова, испред зграде Магистрата у Земуну окупио се велики број представника медија који су са нестрпљењем очекивали расплет сукоба у СРС-у. Један за другим, нерасположени за било какав коментар, у зграду су улазили чланови ЦОУ, али међу њима није било генералног секретара странке Александра Вучића. Истовремено, уз понеког симпатизера радикала, седећи у кафићу на Магистратском тргу исход седнице ЦОУ очекивао је и Синиша Вучинић, лидер Српске партије социјалиста и некадашњи члан дирекције ЈУЛ-а. Приметно је било и присуство полиције, како униформисане, тако и у цивилу. Међу функционерима СРС- а испред улаза у зграду Магистрата био је и један од синова Војислава Шешеља. Десет минута пре почетка седнице, у седиште странке стигао је Томислав Николић са члановима свог посланичког клуба, што су поједини припадници седме силе испратили аплаузима, скандирајући „Томо, Томо…”. Два сата касније, у време док су се чланови ЦОУ јавно изјашњавали о његовом искључењу, Николић се обратио новинарима.

– Нисам срећан данас, али чини ми се да ћу да порастем сантиметар или два, колико терета сам носио ових дана. Напустили смо седницу јер би се то претворило у бескрајну свађу између оних који мисле на један начин и оних који мисле на други. Нама овде више заиста није место. То мисле и они који су остали у сали. Изговорене су тешке речи на седници. За ноћ сам постао најгори човек на свету, постао сам и страни обавештајни агент, и криминалац, и слуга – рекао је Николић. Он је убеђен да ће његова нова странка одмах показати своју снагу.

– Ми имамо жељу да срушимо досовски режим оличен у Борису Тадићу и његовој банди. Очекујем за једно два месеца, када људи у Србији схвате шта се десило и када се види њихова жеља за једном нормалном странком деснице која жели добро Србији, али и жели да је сачува онолику колика јесте, да ће нам се прикључити и многи из СРС-а – казао је Николић. Он је објаснио да је седница ЦОУ „оркестрирано припремљена”. Како је рекао, најпре је „по старом обичају” Гордана Поп- Лазић прочитала писмо Војислава Шешеља у коме су он и посланици његовог клуба окарактерисани као издајници, а онда су чланови ЦОУ устали да аплаудирају. „Видело се да сви морају да аплаудирају и да ће сви морати да гласају”, рекао је Николић.

– Било је замишљено да нико не говори. Драган Тодоровић је питао да ли се неко јавља за реч, па пошто се пола минута нико није јавио, онда сам се ја јавио. После су се обрушили на мене ови који уопште не знају шта је СРС, а усуђују се да процењују да ли сам погазио програм странке који смо заједно правили Војислав Шешељ и ја – објаснио је Николић. На новинарско питање ко је о њему најлошије говорио, Николић је одговорио да су то чинили они који су му из срца испали, они које је одгајао као радикале.

– Највише ме је заболело када је Вјерица Радета рекла да ја издајем СРС и то 15 дана пред одлуку трибунала да ли ће Шешељ моћи да се брани сам или не, да то можда значи и смрт Војислава Шешеља и да ја зато преузимам странку. Ја бих волео да се Шешељ сутра врати и да преузме овај СРС, иначе од њега неће бити ништа – казао је Николић. Он је реаговао и на оптужбе своје бивше странке да је сарађивао са тајкунима, нагласивши да су то приче „рекла – казала”.

– Тражио сам им да пруже доказе за тако нешто, пошто кажу да их имају. Инсистирао сам да их саопште одмах, пред нама радикалима, али су ми рекли да ће их изнети за скупштинском говорницом – рекао је Николић, након чега је у пратњи полиције, али и некадашњег Шешељевог телохранитеља Петра Панића, напустио Магистратски трг.

Око 15 часова, по завршетку седнице, пред новинарима су се појавили челници СРС-а предвођени Драганом Тодоровићем, који је казао да су пропали покушаји да се узнемири чланство и да се одржи ванредни конгрес. Он је рекао да је више од 146 општинских одбора пружило је подршку СРС-у и Војиславу Шешељу.

Гордана Поп- Лазић прочитала је саопштење СРС-а у коме се Николић осуђује због покушаја да „уништи странку и измени њену идеологију под изговором да је реформише и модернизује”. „СРС уверава јавност, а посебно своје чланство и симпатизере, да ће после овог неуспелог удара од стране оних који продадоше веру за вечеру изаћи још јача, јединственија и одлучнија да се стави у функцију свога народа и државе, како би у најскорије време преузела власт од прозападних слуга којима су се Томислав Николић и њему слични ставили на располагање”, каже се у саопштењу.

Осим Томислава Николића, из чланства су искључени и други чланови ЦОУ који су се придружили његовом посланичком клубу – Божидар Делић, Јоргованка Табаковић, Гојко Радић, Драган Чолић, Мићо Роговић, Ото Кишмартон, Зоран Машић, Стефан Занков и Зоран Антић. Остале посланике клуба Напред Србијо који нису чланови ЦОУ, искључиће окружни и општински одбори СРС-а.

-----------------------------------------------------------

И Игор Мировић уз Тому

Председник новосадских радикала Игор Мировић поднео је оставку на место председника Градског одбора Српске радикалне странке и шефа одборничке групе те партије у Скупштини града и придружио се Томиславу Николићу.  Половина Градског одбора , њих око тридесетак,самовољно је кренуло за мном, каже Игор Мировић. За новог предедника радикала изабран је  Зоран Ђаковић.

Мировић је јучерашњу седницу Централне отаџбинске управе напустио пре гласања о искључењу бившег заменика председника радикала, а Милорад Мирчић, потпредседник СРС-а, објаснио је то следећим речима: „Могуће да је из здравствених разлога, могуће да је имао проблеме са унутрашњим органима, са неким другим органима, а могуће је да је имао неке прече обавезе".

Марко Албуновић - Анкица Маринковић

-----------------------------------------------------------

Шешељ: ЕУ, САД и олигарси желе да униште Србију

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ позвао је јуче чланове Централне отаџбинске управе (ЦОУ) да одбране идеологију српског национализма и не приклоне се, како је рекао, „марионетској групи".

Шешељ је у писму упућеном пред јучерашњу седницу ЦОУ, које је агенцији Бета проследила Српска радикална странка, навео да стране обавештајне службе и поједини домаћи тајкуни покушавају да разбију странку.

Према његовим речима, дешавања у СРС-у одразиће се и на дешавања у Србији.

Шешељ је додао да поделе у СРС-у нису резултат сукоба личности, већ две идеологије - идеологије радикала и прозападне идеологије. „То није никаква наводно мекша, реформисана идеологија СРС-а, то је идеологија која је идентична идеологији коју заступа ДС, ако ту уопште има било какве идеологије. У ствари, њу одређују Брисел, Вашингтон, чиновници страних амбасада и олигарси - Мишковић и Беко", наводи се у Шешељевом писму члановима ЦОУ.

Према његовим речима, ЕУ, САД и тајкуни желе да униште будућност Србије, економски је ослабе и територијално распарчају. „Ако сада поклекнете, будите уверени да ће наши потомци ускоро радити као слабо плаћена радна снага у нашој и у земљама ЕУ као Бугари, Румуни и Пољаци, чију је економију Брисел упропастио", навео је председник СРС-а.

Додао је да Србија жели да буде равноправан партнер у ЕУ без условљавања, са Косовом и Метохијом у свом саставу. Према његовим речима, Србија може уз руску помоћ да створи стабилну и економски јаку државу која ће бити уважавана у целом свету.

Лидер СРС-а у писму ниједном није поменуо име Томислава Николића, а групу која се издвојила из посланичког клуба радикала назвао је „марионетско-издајничком групом". „На вама је данас велика одговорност. Бирајте - или СРС или марионетска прозападна група", поручио је Шешељ.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.153 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.