Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TOMISLAV NIKOLIĆ - Narod mora odlučivati o Kosovu na referendumu!  (Pročitano 650 puta)
29. Dec 2014, 00:33:58
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Samsung Galaxy S5
EKSKLUZIVNO: Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u emisiji "Teška reč" (28.12.2014)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je večeras u emisiji “Teška reč” na televiziji Pink da o priznanju nezavisnosti Kosova treba da odluči narod na referendumu.

"Optuživan sam kako nemam svoj plan za Kosovo, i to je bio jedan od aduta zašto ne treba da dobijem izbore. Onda sam dobio dve zahvalnice, od komesara EU. Vreme je da mi kažemo čvrsto i jasno, šta je rešenje ispod koga Srbija ne može da ide.", rekao je Nikolić.

On je precizirao da je moguće zauzeti novi pristup u vezi četiri opštine sa većinskim srpskim stanovništvom.

"Može da se napravi malo drugačiji pristup, da se razgraniči da li mi prihvatamo da prištinska administracija uopšte, ikada, preuzme ingerencije na severu Kosova i Metohije. Zašto bismo mi naterali svoj narod, ako to nije mogla ni sila ni oružje", kazao je Nikolić.

On je izjavio da Vučić ima početkom februara težak sastanak u Briselu i da će "mnogo toga  tada biti jasnije, onda će mu trebati stav Skupštine, šta može da zastupa a šta ne".

Nikolić je rekao da je rešenje za Kosovo referendum.

"Referendum mora da bude, šta građani odluče, tako će da bude. Ako bi građani rekli da potpišem nezavisnost Kosova, ja bih otišao sa funkcije na kojoj se nalazim", izjavio je predsednik.

Tomislav Nikolić rekao je  da ga mediji u Srbiji blate još od kako je bio u opoziciji.

"Dve novine se tako ponašaju prema meni još od kada sam bio opozicija, pa su nastavili dalje. Žale se ljudi sa strane, mnogo ozbiljniji. Počela je i treća novina. Razmišljam da se obratim sudu,da se vidi ima li kraja blaćenju predsednika republike, negove porodice, supruge... Čak ne računam ni vlasnike novina koji to odlučuju. Nekada mi je žao tih novinara. ", rekao je Nikolić.

On je govorio o fondaciji njegove supruge Dragice Nikolić i istakao da njen cilj da se pomogne porodilištima.

"Kada smo većali u porodici šta moja funkcija nosi, rekao sam da postoji način kako da se odužimo Srbiji. Moja porodica je lepo živela od kada sam prvi put izabran za poslanika, pa moram da se odužim. Moja supruga je 22 godine provela strahujući šta će mi se desiti i meni i deci, zaslužila je da radi ono što nisu radile supruge prethodnih predsednika. Ona je preuzela da bude osnivač fondacije, cilj je bio da pomognemo prvenstveno porodilištima. Mogla je da sedi kod kuće, ali je preuzela na sebe težak teret. Ako budemo imali zdravlja, obnovićemo sva porodilišta, a možda i izgraditi jedno novo.", rekao je Nikolić.

Predsednik Nikolić je rekao da njegovi protivnici priželjkuju sukob predsednika i premijera, ali da toga nema.

"To se priželjkuje, i o tome se govorilo još dok smo bili u opoziciji. Tada je vlast potencirala taj sukob. Vučić i ja imamo različite dužnosti i obaveze. Ono što ja izvanredno radim je stvaranje ambijenta gde onda nastupa Vlada Srbije. Sarađujemo sa svim zemljama, primam i ministre stranih zemalja, predsednike...", izjavio je on.

"To je rezultat rada u poslednje dve i po godine, očito da građani imaju poverenja u ono što Vlada Srbije pre svega radi, ali i znak DS da obrati pažnju da pokuša da se vrati među stranke koje nešto znače u Srbiji. Za političku scenu u Srbiji bolje bi bilo da se drugačije vodi DS.

SNS vuče teret iz minulih vremena kada joj nikada nisu davane šanse, kada je osvajala više nego što su joj davali istraživači i analitičari. Ili ljudi ne rade dobro istraživanja, ili su plaćena.

Ovo je dobar rezultat, da Srbija nažalost nema alternativu aktuelnoj vlasti, što nije dobro. Ovo SNS mora i može da opravda.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=bCBP3LGL1do
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 15
Postoji tema o vojvodi.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.