Српска радикална странка Томислав Николић кандидат СРС на изборима за председника Србије Србији треба председник Србије, који ће контролисати рад Владе Републике Србије
Централна отаџбинска управа Српске радикалне странке (СРС) једногласно је данас прихватила предлог председника странке Војислава Шешеља, да странка изађе на изборе за председника Србије и да њен кандидат буде заменик председника СРС Томислав Николић.
На конференцији за новинаре, Николић је истакао да Србији треба председник изабран на, Уставом и законом, предвиђен начин, који ће контролисати рад републичке владе. "Ми се такмичења не бојимо, на нашу одлуку не утиче понашање других, водимо своју политику", казао је Николић.
“Без обзира на то колико ће кандидата у трци учествовати, ово ће бити окршај ДОС-а и Српске радикалне странке. И то ће бити наша порука бирачима у Србији. Ако хоћете да скинемо ДОС са власти, морамо почети да га побеђујемо. Победа на председничким изборима ослободила би грађане Србије страха у коме је живео од како је ДОС на власти.”, истакао је Томислав Николић.
Извор:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nisam dobio odgovor na pitanje. Znam da su Radikali uvek bili odmereni u procenama, a isto tako i cinjenica da su uvek njihovi izbornirezultati najsveziji i najbrzi, a ja to ne zaboravljam, ne bitno je slazem li se sa politikom ili ne, stranka sa te strane ima veliki plus. Pa sta se ocekuje?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne bih da budem zloban, ali sam siguran da moja Vojvodina nece glasati za njega!
Tvoja Vojvodina? Koliko znam NS je u vojvodini,a ja u njemu,tako da nemoj da se iznenadis ako u toj "tvojoj"Vojvodini Radikali dobiju najvise glasova. :wink: