Ништа мени не смета, једноставно нећу да се бавим тиме. Једино је чудно што ми трипут постављаш исто питање и инсистираш да добијеш договор, иако је очигледно да нећу да ти одговорим. Али ако твоје чудно понашење не смета теби, што би сметало мени?
Nisi primetio da takvu taktiku primenjuju tvoji partijski saborci? Cisto pitam jer mislim da cete realno oslikati situaciju, za razliku od ostalih, no, niko nikog ne tera.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ти си своју процену лепо изнео, ја своју нећу да кажем, и шта ћеш сад? Да ме натераш да ти кажем оно што нећу?
Covek te je sasvim lepo i kulturno pitao sta ti mislis i kako procenjujes, a tvoj stav je kao da je imao ne znam kakve namere...
Човек ме је први пут лепо питао, а ја нисам одговарао. Затим ми је питање поновио и опет инсистиро на одговору, а ја сам му на то дао ктатак саркастичан одговор не би ли схватио да немам намеру да се тиме бавим. Затим је он опет потезао исто питања, а ја сам му онда чак и лепо рекао да нећу тиме да се бавим и образложио зашто. После тога је он ОПЕТ наставио причу о тој процени, поновио своују процену и опет тражио да `типујемо`. Онда сам му ја одговорио то што си ти цитирао... Све у свеу у том мом одговору који си ти цитирао ја не видим да сам на било који начин коментарисао или алудирао на то какве су његове намере. А не видим ни која је сврха овог твог коментара? Да можда не сматраш да ако СФ нешто пита онда МОРА да се одговори?
Sto si ti neki duhovit decko,ocigledno se ceo tvoj vokabular svodi na ovu recenicu. Bez veze je kad neko neupucen prica o necemu sto je za njega spansko selo,narocito kad je taj neko upravo zavrsio 3.razred osnovne skole. Spominjali ste neku cifru 800 000,e pa ja dajem vise. :wink:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!