Jedna od trenutno najpopularnijih grupa, "Tokio Hotel", održaće koncert u Beogradskoj areni 29. marta naredne godine. Ovaj nemački bend dosad je objavio dva albuma na maternjem jeziku - "Shrei" i "Zimmer 483", a ove godine i na engleskom, pod nazivom "Scream" ("Room 483"). Album na engleskom jeziku je zapravo kompilacija pesama s prva dva albuma prevedenih na engleski. Poznati singlovi ove grupe su: "Monsoon" ("Durch den Monsun"), "Ready, Set, Go!" ("Ubers Ende der Welt"), "By Your Side" i "Scream" ("Schrei").
Posebno za ovu priliku, zbog bezbednosti publike, što se pojavilo kao problem na Rijaninom koncertu u novembru, Beogradska arena, koja i organizuje ovaj koncert, uvodi specijalnu kategoriju ulaznica pod nazivom Golden fan ring. To je poseban prostor za 1.000 najvernijih obožavalaca, sa zasebnim ulazom, šankom i toaletima i, što je najvažnije, najbliži je bini.
Grupa "Tokio Hotel" dosad je prodala preko tri miliona albuma samo u Evropi. Četiri singla i dva albuma ove grupe bili su na prvom mestu različitih top-lista. Koncert u pariskoj areni Bersi, zakazan za 9. mart 2008. godine, rasprodali su za samo 25 minuta. Ovaj bend popularan je u Nemačkoj i Austriji, ali i u Francuskoj, Italiji, Švajcarskoj i Izraelu.
Bend je osnovan 2001. godine pod imenom "Devilish" (Đavolski), ali su članovi grupe potom promenili ime u "Tokio Hotel", jer im je Tokio omiljeni grad, a najčešće borave u hotelima zbog brojnih turneja. Bend sačinjavaju blizanci Bil (Bill Kaulitz) - vokal, i Tom Kaulic (Tom Kaulitz) - gitara, Georg Listing (Georg Listing) - bas-gitara i Gustav Šefer (Gustav Schdfer) - bubnjevi.
Na nedavno održanoj dodeli evropskih MTV nagrada u Minhenu, gde su na sceni izveli svoj hit "Monsoon", osvojili su nagradu "Inter Act". Pored toga, dobitnici su brojnih nagrada tinejdžerskih časopisa i televizijskih emisija, među kojima su: nagrade Viva komet za najbolji bend i najbolji muzički spot, Bravo nagrada za najbolji rok bend, Eho nagrada za najbolji muzički spot i mnoge druge.
S obzirom na to da se očekuje publika mlađeg uzrasta, na koncertu neće biti dozvoljeno unošenje i prodaja alkoholnih pića. Deci do 12 godina omogućen je ulazak samo u pratnji odrasle osobe. Ulaznice po ceni od 1.600 do 3.500 dinara biće u prodaji od petka, 7. decembra, na uobičajnim prodajnim mestima.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
a joj.............. pa bice ko i na ovoj RiGani sve sama decurlija...
Ja nesto ne sticem utisak da su oni popularni kod nas, mozda gresim, ali cenim da nece biti vise od 5-6k ljudi... Realno, oni ni u Kuglasu ne bi trebalo da sviraju. I uopste mi se nesvidja taj gay-manga-teenage look, ali jbg. moramo biti tolerantni...
Pa ni Rihana nije toliko popularna kod nas........vecina je dsla na koncert cisto iz fazona.... tj. zato sto dolazi neko poznat pa da ga vide izbliza..... mislim..
Ovo je samo jos jedan od pokazatelja poremecenog sistema vrednosti kod nas... Cim su ih stavili u arenu znaci da verovatno mogu i da je napune (znam da imaju fanova koda nas, mada nemam predstavu koliko) sto ispada bezveze kad se uporedi sa nekim mnogo kvalitetnijim bendovima, koji prodaju manje karata, i pored toga sto su se dosta dokazali u karijerama koje traju duze nego sto clanovi TH-a imaju godina
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 16:39:31 od tidzana »