Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: To End All Wars - prvi WW1 fps  (Pročitano 7327 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ne budu li ubacili nas necu ni igrati...

pobede nase iz tog rata se izucavaju na west pointu a ova igra toliko smrdi na shit...jeftin gameplay izlizan engine etc...  Smile necu da baksuziram ali all and all just another...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E71
treba ih kontaktirat pa im dat koju lekciju iz istorije,mozda nas onda i ubace,pa da je neznam koliko losa igrica valjace Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Verujem da su momci iz ekipe sto pravi igru prvo sagledali istoriju i videli ko je podneo najvece (26%) i najhrabrije zrtve.Uglavnom ako nas ne stave stvarno ne da necu igrati nego su da ih pljujem gde stignem  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Verujem da su momci iz ekipe sto pravi igru prvo sagledali istoriju i videli ko je podneo najvece (26%) i najhrabrije zrtve.Uglavnom ako nas ne stave stvarno ne da necu igrati nego su da ih pljujem gde stignem  Smile

Videces... Osvrnuce se samo na rat na zapadu, a mozda ce da se ostvnu malo na Rusiju i to je to. Englezi i dalje misle da smo mi krivi za rat...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Videces... Osvrnuce se samo na rat na zapadu, a mozda ce da se ostvnu malo na Rusiju i to je to. Englezi i dalje misle da smo mi krivi za rat...
Ma jebo sam im ja mamu (englezima) oni su uvek bili govna.Uglavnom ako se desi da nas mimoidju bar znamo kako se edituje Unreal 3 engine i grafika pa cemo napraviti Cer i Kolubaru kao i proboj Solunskog fronta i to im nabiti u facu. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Ma jebo sam im ja mamu (englezima) oni su uvek bili govna.Uglavnom ako se desi da nas mimoidju bar znamo kako se edituje Unreal 3 engine i grafika pa cemo napraviti Cer i Kolubaru kao i proboj Solunskog fronta i to im nabiti u facu. Smile

Pogledaj istorijske knjige Engleza, pa posle Francuza (ako imas vremena) i uoci razliku. Engleski istoricari nas smatraju provokatorima rata i razlogom zbog kog su njihovi ljudi ginuli.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Pogledaj istorijske knjige Engleza, pa posle Francuza (ako imas vremena) i uoci razliku. Engleski istoricari nas smatraju provokatorima rata i razlogom zbog kog su njihovi ljudi ginuli.
Bas cu da prevrnem njihove istorisjke knjige toga vremena i da vidim sta govna seru.Mada se zna da su englezi bili govna uvek i uvek su ostali govna.Nista dok neko od nasih burzuja ne napravi svoju gaming industriju  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3998
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

Izasla je igra na temu WW1 pre nekih pet mozda i vise godina.Malo sam igro i totalno se razocaro. ](*,)Radnja je bila kolko se secam da se WW1 nastavio i posle 1918.Ako se neko seca naslova nek postavi ja sam zaboravio.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Vec je bio WW1 FPS, companija Ion Storm je pravila igru... ili se tako zvala igra. Cek.
http://pc.gamezone.com/gzreviews/r20166.htm
Ion Storm se zvala igrica
Edit: Takodje jedno veliko LOL za praznoglavi nacionalizam.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2008, 19:16:58 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.