Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 14:33:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tito i Draža spavali zajedno  (Pročitano 9343 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Alcatel 
Perudji sta ti bi? Tvoj tito spavao sa mojim drazom?
Davljenik se i za slamku FATA!

Tu mu davljenik dođe Draža?
Inače Draže je možda tvoj, ali Tito nije moj. Nisam nikada imao idole, a posebno ne među političarima. Jedno je sigurno, jedan proživi život idilično, od drugog napraviše tragičnu figuru, iako je bio, kao i Milošević, najobičnija nesposobna budala.

Davljenici ste vi komunisti.
Draza nije bio politicar vec vojnik.
Dokle cu ja da se raspravljam sa ovim pametnim ljudima? i posle kazu ja davim.  Smile
Možda je tvoj tata bio komunista, ja bratac nisam.Draža je bio budala isto kao i Milošević, a potpuno su drugačijeg političkog opredeljenja. No da ne načinjemo ovu temu nanovo, poenta je u tome , što reče Magic Master, da ne treba verovati nikome. Mi ne znamo šta se desilo ni poslednjih 20 godina, jer svako ima svoju priču. Treba učiti decu da političarima ne veruju, ili bar da prethodno dobro provere sve što je izrečeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Spavali zajedno?
Verujem.
I pre su bile price o tome kako su se sastajali, dogovarali, pa je uvek neko bio malo veci ker koji je pr4ekrsio dogovor, ili do dogovora nije ni doslo ....na taaj nacin su i Drazu nahvatali ,navlakusa.

Sto rekao onaj nemacki oficir:"Ovo istorija nije zabelezila, mi okupatori smo samo nemi posmatraci. Cetnici i komunisti se poklase izmedju sebe."

I sto bi Bora Legenda Corba rekao:"Srbin je lud, Srbin je proklet jednom ga ubijes on hoce opet"
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Perudji sve je kako ti kazes, opet pljujes prema drazi a iz postova se vidi da si levicar, umeren, ali levicar.
Ajd zdravo nisam ja skorpi da me vrtis u krug.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Alcatel 
Svakako da sam levičar, ako baš moram da se svrstam u neku od kolona, iako bi radije ostao van tih političkih odrednica, levo, desno i sredina napred. Međutim, komunista nisam, niti sam iz koristoljublja ikada pripadao nekoj partiji.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 08:40:09 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
znao sam da su bili pederi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Svakako da sam levičar, ako baš moram da se svrstam u neku od kolona, iako bi radije ostao van tih političkih odrednica, levo, desno i sredina napred. Međutim, komunista nisam, niti sam iz koristoljublja ikada pripadao nekoj partiji.  Smile
Ja, moj otac, moj deda, moji stricevi, najdalje sta smo otisli je simpatizerstvo (glasac). A ti nisi bio iz koristi vec "ideja". Svi znamo kakve su ideje u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Alcatel 
E vidiš ti što su bili iz koristoljublja komunisti i levičari, danas vladaju Srbijom.Njima je svejedno levo desno, daj da se mažnjava i lepo živi.Zbog takvih i živimo, kako živimo. Što se mene tiče ja bih, da je to moguće, najradije ukinuo partije, ali na žalost nije moguće, takva je igra u kapitalizmu, kao društvenom uređenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
naravno da bi ukinija partije i ostavija samo jednu.to smo i imali.
Kako bi birao parlament?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49640
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung Galaxy S24
Ја мислим да треба прво да се појави нека власт која ће остваривати озбиљне резултате. Како социјалне, тако и националне. Коју ће због тога народ масовно подржати. И која ће на основу те подршке имати могућност да влада "чврстом руком". Али која то неће злоупотребљавати на штету појединаца, већ ће омогућити једнаке шансе и права свим грађанима. Треба да постоји чврсто језгро власти које ће само одлучивати о свим питањима везаним за нацију и државу у цјелини, док би сваки појединац имао загарантоване слободе и могућност да о свом животу одлучује како жели. Треба да буде вишепартијски систем. Само што демократски побједник треба да добије потпуну власт и да има одрјешене руке да управља земљом како мисли да је најбоље. Без обзира колико се бунили свакакви критичари интелектуалци и страни плаћеници. А опет да би то могла мора да има огромну подршку нације и документоване резултате. Морају да се опет појаве људи ће имати подршку као што је то Слоба некада имао.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 15:38:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
Kakav gej naslov...

giga-gay
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 14:33:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.