Postovani clanovi U petak 11.05.2007 u 21h pocinje FREE LEECH VIKEND!!! Od petka u 21h do nedelje takodje u 21h bicete u mogucnosti da skidate vase omiljene filmove bez belezenja ratia. Za to vreme belezice se samo upload. Iskoristite ovu neverovatnu priliku!!! Vas Cinemanija Team
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
dobro to sam shvatio i u pocetku nego mi nesto drugo nije bilo jasno. sad je sve ok. jer nisam znao u pocetku da je u pitanju torent **************************** mislim da nije prevara jer sajt ima ogranicenja za korisnike za upload i download (koliki upload toliki i download) nego nisam shvatio iz pocetka jer nisam znao o kom se sajtu radi. pozzz
« Poslednja izmena: 09. Maj 2007, 15:16:49 od ssaajjkkoo »
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.