Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:32:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Timski rad Vol X  (Pročitano 2615 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
nema na čemu, drago mi je da sam pomogao Smile zavisi od verzije vorda kako se to podešava, ali uglavnom je pod references, pa table of contents... s time što kad u tekstu kucaš naslove i podnaslove poglavlja, staviš da budu u određenom stilu, ima tamo piše Heading1, Heading2 itd... i pnda će on automatski da ih nalazi u tekstu i ubacuje u sadržaj Smile slobodno šta god treba, tu sam svaki dan, maltene Smile
naravno, to je lakši način Smile Smile ali eto, došlo je i do toga Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
a znam  Smile

sjećam se da nas je prof.ispravljao kod jednog seminarskog zbog  sadržaja,jer treba naslov,pa podnaslovi jasno naznačeni brojevima,pa da ti podnaslovi budu malo desno i drugim fontom od naslova...  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
imala si posla baš sa nekom cepidlakom Smile ovo za uvučene podnaslove u odnosu na naslove i razumem, ali brojevi za podnaslove i naročito drugačiji font je isuviše Smile ali eto, svaki od njih ima svoje neke bube, ili da im se prilagodiš ili džabe sve...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
A sitničario jeste vala... OK onda,kad se dogovorim sa njom i krenem,bićemo u kontaktu Smiley
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Ja mogu da ti kazem kako je na mom faxu ako ce pomoci...

Prvo se radi priprema koju pregleda profesor. Ona ukljucuje razlog zasto si uzeo tu temu, sta ces da pises u njoj(po poglavljima), kao i o cemu ce da ti bude istrazivanje(ako ga imas, a skoro uvek imas i to) i literaturu iz koje ces da pises. To je kasnije podlozno promeni ali vazno je da profesor vidi da si poceo i da ti pomogne ako vidi da si "zapeo" negde.

Kasnije je to dosta veliki posao. Moras da to ispises(sa sve naravno fusnotama i svime) na jedno 30-50 strana(to se smatra maximumom) i da obavis jedno dosta obimno istrazivanje sa sve statistickim podacima(koje ako ne znas sam da uradis mora da ti odradi neko drugi) a sa vremena na vreme treba da saljes profesoru da ti to pregleda i kaze ti ako treba nesto da dodas. Potom kada zavrsis(i tvoj profesor tj. mentor rada ti to odobri) rad stampas u 4 primerka(3 za profesore koji su u komisiji a 1 za tebe) i imas odbranu diplomskog rada.

Ova tehnicka pravila su ti kao sto je dzoni rekao, i obicno se ne gledaju toliko. Bitno je da to bude estetski lepo odradjeno(mislim da je font kojim se radi kod nas 14 i "Times New Roman" a mozes da biras hoces li cirilicu ili latinicu) i da imas sve sto treba da ima(pocetnu stranu, uvod, razradu, zakljucak svega, fusnote, istrazivanje, literaturu) i to je to...
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 17:01:10 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
vidim da ti je Džoni pomogao dosta, a ja sam odocnila malo  Smile ja nisam znala kako da podesim sadržaj  Smile pa mi je ispao kao vozić  Smile
hej, ja mislim da sa profom treba da se konsultuješ, da dobiješ metodologiju izrade diplomskog, mogu moju da ti pošaljem, mada tvoje i moje kao nebo i zemlja  Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
tanka slika jave postaje sve tanja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Jedan detaljčić ova moja može da mi neslužbeno odobri temu,iako još nisam položila poslednji predmet?  Smile

Jer ne mogu da čekam te rezultate,pa odobrenje pa tek da pišem..kad za ovu moju temu već sad imam materijala
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 17:26:57 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
zašto bi ti oborila?  Smile čini mi se da možeš da prijaviš temu ako imaš dva(tako je kod mene) koja još nisi položila
IP sačuvana
social share
tanka slika jave postaje sve tanja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Kod mene moze. Odobri ti temu i samo je bitno da konstantno radis kako ti ne bi tvoju temu dala nekom drugom. Vazno da si pri kraju, da ne ispadne da si zavrsio diplomski a da nisi uopste zavrsio sa ispitima. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
da odobri  Smile

ja oću da radim tržište rada i jednu strategiju koja važi do 2015.godine i samo mi treba da mi kaže -možeš nju,ona ti je slobodna..i ja onda učim ovaj moj predmet i usput kuckam diplomski ..na primjer  Smile

Marko,ne vjerujem da će da je uzmu jer sam je ja već radila na neki način preko seminarskog i ovo je proširena verzija,mislim da su svi koji su uzeli diplomski kod nje uzeli i svoje seminarske da prošire!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 06:32:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Timski rad Vol

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.