Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoce li se Beba odazvati pozivu da dodje na RTS?
Hoce
17.9%  (5)
Nece
57.1%  (16)
Nemam pojma
0%  (0)
Ne zanima me
25%  (7)
Ukupno glasova: 28
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тијанић позвао Поповића да гостује на РТС-у  (Pročitano 7292 puta)
29. Jun 2007, 20:45:41
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Генерални директор Радио-телевизије Србије Александар Тијанић упутио је данас позив недакашњем шефу Бироа за комуникације Владе Србије Владимиру Поповићу позив да гостује у програму јавног сервиса.

У отвореном писму јавности, он је позвао Поповића да сутра у десет часова дође на РТС и са главним и одговорним уредником информативног програма договори гостовање на медијском Јавном сервису Србије.

Тијанић је позив Поповићу упутио реагујући на његову најаву да ће због емисије "Отворени студио" у којој је ове седмице гостовао некадашњи министар унутрашњих послова Душан Михајловић тужити челнике Радио-телевизије Србије и аутора емисије.

"Позивам Вас да гостујете, наравно, под истим условима који важе за све грађане Србије. Дакле, без специјално режираних телевизијских кадрова и специјалних питања", наводи Тијанић у писму.

Он додаје да је "медијски посао Јавног сервиса Србије да српска јавност оствари своје право да чује и види све сведоке једног скорашњег доба и једног ужасног догадаја".

Тијанић је оценио и да Поповић јучерашњим писмом отворено показује намеру да и "даље уређује Србију".

"Зато тражите савезнике и жиранте који ће вам позицију власника свеукупне истине гарантовати. Тиме одузимате право српском јавном мњењу да истину чује", наводи се у писму директора РТС-а.

Он је оценио и да Поповић одузима "обавезу српских судова да до истине допру, ако не иду трагом за који он тврди да је једини".

Тијанић је подсетио Поповића да је својевремено гостовао на РТС-у, као једини гост, у емисији истог типа, која је трајала тридесет минута дуже него гостовање Душана Михајловића.

Тијанић је навео и да је Поповићу на другим телевизијама уступано "вишецасовно време".

"Више пута били сте главни сведок сопствене невиности. Представили сте, том приликом, своје виђење новије српске историје. Зашто право које сте више пута допустили себи, ускрачујете осталим сведоцима?", додаје се у писму.

Недакашњи шеф Бироа за комуникације Владе Србије Владимир Поповић најавио је јуче да ће због емисије "Отворени студио" у којој је гостовао некадашњи министар унутрашњих послова Душан Михајловић тужити челнике Радио-телевизије Србије и аутора емисије.

"Због грубог кршења Закона о јавном информисању, Закона о радиодифузији, због гажења свих професионалних и етичких норми, због злоупотребе јавног националног сервиса у сврху приватног обрачуна директора РТС-а и коришћења јавног добра за вођење његових личних ратова, моји адвокати ће се обратити свим надлежним државним органима и међународним организацијама", навео је Поповић у саопштењу достављеном агенцији Бета.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Cim nije rezirano onda se ne pojavljuje...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Moraće da dizajniraju studio i da nabave novo osvetljenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
u stilu b92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
High - tech, za našeg japija iz Jagodine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Beba j ekreten koji bi najvise voleo da sam napravi emisiju sa voditeljem tipa Branke Nivestic ili Brankica Stankovic koje bi mu samo klimale glavom bilo sta da kaze , da mu ne upadaju u rec i da mu postavljeju pitanja samo sa liste koju je on unapred odobrio.
Takodje bi morale da imaju blagoteleci osmeh na licu kao dagledaju najviseg medijskog gurua i boga medisjkog neba Srbije.
Ne znam koliko  on ima *uda da se pojavi negde osim na bleeeeee92 .
Dosla maca na vratanca- moraju se polozoiti racuni za sve sto se radi u zivotu a sad je vreme da se Beba suoci sa istinom.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
У отвореном писму јавности, он је позвао Поповића да сутра у десет часова дође на РТС и са главним и одговорним уредником информативног програма договори гостовање на медијском Јавном сервису Србије.

Nema milosti Tijanić....rano je za Bebu 10h  Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

29. jun 2007.
NE PUCAJ, BRATE
BEBINE PRIPOVETKE
Nebojša Jevrić
"Sa Lovćena vila kliče,
Dobro doš'o Džeger Miče!"
Crnogorska narodna guslarska
"Nacija se pojavila u žiži sveopšte odanosti, u vremenu kada je snaga organizovane religije opadala i slabila. Ona je pružala svrhu, ponos, uzbuđenje i dostojanstvo narodima koji su prerasli doba čuda, a još nisu ušli u doba pop zvezda", kaže Majkl Hauard u knjizi "Rat u Evropskoj istoriji". Prošli su ratovi nacija i došli smo do vremena velikih pop zvezda. Ništa nije slučajno, pa ni pesma dobrodošlice Miku odsvirana uz gusle. Ulazimo, ovoga puta organizovano sa nivoa države, u vreme muzičkih zvezda. Toga će biti sve više. Jer nas karavani ne zaobilaze. Glupo je da pisac iz ovako zanimljive zemlje odlazi bilo kuda. Prosto, gozba za pisca.

Ovih dana nije zvezda Mik Džeger već Beba Popović. Teško je pisati ovih dana, a ne spomenuti ober kelnera i provincijskog glumca, koji lansira priče na čijoj maštovitosti svaki pisac mora da mu zavidi. Srpska književnost je u njemu izgubila darovitog pisca. Mene mnogo više od onog što je rekao zanima ono što Beba nije rekao. A ume tako dobro to da kaže. Upravo bi novinari trebalo više pažnje da posvete onome što Beba nije rekao. Trideset odsto je istina, trideset odsto pretpostavke, a četrdeset odsto izmišljotine.

Tako garnirano štivo, ponudio je ovdašnjoj javnosti, u vreme kad se ništa ne događa, u letnje vreme kad se novine pune vampirima,čudovištima jezerskim i ostalim vanzemaljcima i tome sličnim pojavama. Na plus 40, pojavio se Beba sa svojom pričom. Moram priznati da se čita sa zadovoljstvom. U odelu gangstera iz vremena Al Kaponea, rođeni glumac i šmeker "priopćava pučanstvu svoje istine." Od tih istina čoveku je muka u stomaku.

Petooktobarska revolucija jede za doručak svoju decu. Divno su se braća zavadila. Samo me interesuje šta je Beba po činu i ko mu ga je dao? Bilo bi dobro da se i to sazna. Jer, vratiće se Beba. A kad se Beba vrati, stvari će doći na svoje mesto... A kad se Beba vrati crveneće svi koji su ga napadali. Onako elegantnog. Bez cveta na reveru i cveta u kosi. Vratiće se Beba, a onda će svi morati pred njim da polože račune. Ako Čeda može da bude viđen za budućeg šefa diplomatije, onda će Beba morati da ga postavi. Jer ko bi drugi mogao da postavi Čedu ako ne Beba. A Beba voli da postavlja stvari na svoje mesto. Strah je veliki i u njega su velike oči. Zato, bojim se, vratiće se Beba.

Putin je obećao veto, a Boris se izvinio. Kome se izvinio? Onima koji su stvorili Jasenovac. Onima koji su imali dečji logor. Onima koji su poklali srpsku nejač u Medačkom džepu. Izvinite što ste nas klali. Ubicama koji su u Zagrebu zaklali Aleksandru Zec. U ime koga se on izvinio? U ime ostataka poklanog naroda. Možda u ime onih koji su preživeli pokolj na Lijevča polju. Srbi nikada više neće ratovati. Da li se izvinio i u ime onih nesretnika iz "Rudog" koji su ostali bez ruku i nogu?

A šta je to on uradio da bi se izvinio? Osporavam mu pravo da se izvinjava u moje ime. Žuti žutuju, a crveni putuju. To je znači politika. Otići i izviniti se u ime naroda koji nije hteo da ponovo bude zatečen na spavanju. Da opet bude poklan. U ime naroda koji nije hteo da živi pod šahovnicom. Koji je, bojeći se šahovnice, uzeo oružje u ruke da se brani. U ime proteranog naroda koji nestaje po kolektivnim centrima sa kilom hleba na dan. Gde su nestali ti snimci o izbegličkoj koloni koja se protezala desetinama kilometara? Zašto ih ne emituju? Svi znamo da ih imaju. Da se ne bismo zamerili Hrvatima.

Ako Hrustanovićka bude imenovana za ambasadora u Crnoj Gori, kome onda Srbi iz Crne Gore da se požale? Uzgred, izbeglička kolona iz Crne Gore je krenula. Pitajte trgovce stanovima. I zbog toga mora da se izvini. I da tako nastavi da se izvinjava do kraja mandata. Video sam da se u Ninu izvinio Dobrici Ćosiću. Izvinjenje mu dobro leži. Neka ide u Karađorđevo i neka se odatle izvinjava. A bilo bi lepo da se izvini i američkim pilotima.

Uostalom Boris zna iako je to bilo davno kada je jedan od viđenijih ustaša na jednom sastanku srpske i i hrvatske emigracije rekao: "Koliko još treba da vas pobijemo da bi ste shvatili da nismo braća." Ili je to bio njegov poznanik Šeks kojeg je zaboravio da pomene. Koji se toliko napio u Beogradu da se upišao u gaće. Mi smo, definitivno, iz doba čuda prešli u doba pevačkih zvezda i više ratovati nećemo.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile Tijanić...jaoooj  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Smile Tijanić...jaoooj  Smile Smile Smile
U svakom slucaju veci demokrata od kompleksasa iz Jagodine.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.