Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoce li se Beba odazvati pozivu da dodje na RTS?
Hoce
17.9%  (5)
Nece
57.1%  (16)
Nemam pojma
0%  (0)
Ne zanima me
25%  (7)
Ukupno glasova: 28
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тијанић позвао Поповића да гостује на РТС-у  (Pročitano 7888 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Руфутабисе, ајде опет копирај оне глупости како су све средњошколке биле заљубљене у Бебу Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5

RTS mu je trenutni angažman, a i ta prethodna televizija je miloševićevom ministru informisanja bila državni posao. Smile
A jel? Imao si uvid u poslovanje BK televizije?

Prvo je pomagao 1991. draškoviću, pa 1993. Koštunici kome je poklonio kola i nacrtao logo DSSa, a onda od 1994. počinje da radi sa Đinđićem.
Posebno važnu ulogu je igrao nakon 2000. kada se borio sa Koštunicinom državnom i paradržavnom mafijom koja je udarala na demokratsku vlast.
Sem toga na profesionalnom planu je ostvaren, diplomirani ekonomista koji je svetski stučnjak za marketing.
I ja sam pomagao da Sloba ode sa vlasti pa sta sad trebam to svakome na nos da nabijam? Pitam lepo gde je to bio devedesetih godina? Gde? Ja ga nikad nigde nisam video. A njegov poslovni uspeh je sto je diplomirani ekonomista? Ma sta mi naprica majke ti? Tu diplomu stekne svako posle 4 godine uspesnog studiranja. Navedi gde je to vanserijsko znanje primenio u praksi?
Cak i Sloba koji je bio pravnik po struci je dolaskom na vlast iza sebe imao direktorski aranzman u Beobanci.
Tijanić je jedan srednjoškolac, koji ima talwnta za pisanje i još većeg talenta za uvlačenje državnom vrhu.

To mu i jeste najveci uspeh. Kao srednjoskolac je pokazao u praksi sta zna.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 14:12:17 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lako je napraviti televiziju kada imaš budžet veći od budžeta za školstvo.
Beba, sa druge strane je čovek koji je u svojoj profesiji uspeo, bio je direktor za istočnu evropu Ogylvi-ja.
Bio je 10 godina u borbi protiv Miloševića(dok je Tijanić bio Miloševićev ministar) i bio je saradnik Zorana Đinđića i razbijao je Koštunicinu mafiju.

Dovoljno.

Trivia: Beba je kreirao između ostalog i logo DSSa dok je bio Koštunici blizak i poklonio je DSSu prva službena kola.

Prvo, to sto je bio mudo u nekoj internacionalnoj marketinshkoj agenciji znaci da je u to vreme spijunirao sopstvenu zemlju.

Drugo, koja crna Kostunicina mafija, seti se ko se sastajao sa Legijom pre petog oktobra, sto je i sama Ruzica Djindjic izjavila u serijalu "Jedinica", znaci nije receno "Kostunica se sastao sa Legijom", nego "Zoran se sastao sa legijom", tako da to su najmanje bili Kostunicini pajtasi. Kostunica i Djindjic, tj. DS i DSS su posle 5. oktobra podelili Vojnu Bezbednost i Drzavnu Bezbednost, ova prva je svercovala drogu a ova druga je hapsila strane spijune. Potsecam, motel Saric, kofer sa kasetama, doticni bivsi general i sluzbenik americke ambasade.....

Trece, beba je mislio da ce biti novi Jovica Stanisic ili Rade Markovic u Djindjicevoj post-milosevicevskoj Srbiji, izmedju ostalog i njemu na dusu njegova smrt jer nije bio dorastao zadatku koji je Djindjic postavio pred njega, a to nije bilo samo vodjenje biroa za komunikacije...
IP sačuvana
social share
U mlađega pogovora nema.
Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
beba je uvek bio dobro obavesten.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.