Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:40:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: xbox 360 slim 4gb  (Pročitano 2205 puta)
09. Feb 2012, 14:36:58
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Browser
Chrome 16.0.912.77
ljudi,moze li mala pomoc? Ja hocu da kupim xbox 360,ali se slabo razumem u te pojmove. Igram vec dugo godina PS2 ali sad sam to "prerastao" i zelim kupiti xbox. Ovako,moze li mi neko objasniti kakva je razlika izmedju xbox slim 4gb i xbox 120gb? Kakve su prednosti ovog 120gb i da li se na ovom od 4gb mogu igrati sve igrice? Posto sam nasao fleshovan xbox slim 4gb i xbox elite 120gb pa ne znam koji da uzmem. predpostavljam da je ovaj drugi bolji ali me interesuje da li je velika razlika izmedju ova dva i koje su mane ovog prvog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Nokia N95 8gb
ovde si nasao da trazis pomoc za xbox,pa ovde skoro niko osim mene ne poseduje next gen konzole,svi su ograniceni na PC igrice iz proslog veka?! uzmi xbox elite 120gb,slab je 4gb za nove igre,vecina novih igara zauzima preko 8gb,a ako nemas dovoljno memorije na hardu,bice ti malo usporenije za vreme igranja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Citat
svi su ograniceni na PC igrice iz proslog veka

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ja sam mislio da igrice ako se igraju preko CD-a nije vazna ta memorija,ali ako ce mi stekati onda bolje da skupim jos malo para za taj 120gb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49635
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Samsung Galaxy S24
Postoji tema za ovakve nedoumice. Ne znam zašto se za svaku sitnicu otvaraju nove teme:  Smile

http://forum.burek.com/xbox-xbox-360-t422999.85.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC m9
ovde si nasao da trazis pomoc za xbox,pa ovde skoro niko osim mene ne poseduje next gen konzole,svi su ograniceni na PC igrice iz proslog veka?! uzmi xbox elite 120gb,slab je 4gb za nove igre,vecina novih igara zauzima preko 8gb,a ako nemas dovoljno memorije na hardu,bice ti malo usporenije za vreme igranja...
kaze jedan covjek koji igra na konzoli xd pa ja imam ps1.ps2 imao samo xbox al sam ga dao rodajku al od svih njih pc je  zakon.a za ovo u svako slucaju ja mislim da je bolji ovaj 120gb jedino kako stojis s param to sad vidi xd
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Nokia N95 8gb
kaze jedan covjek koji igra na konzoli xd pa ja imam ps1.ps2 imao samo xbox al sam ga dao rodajku al od svih njih pc je  zakon.a za ovo u svako slucaju ja mislim da je bolji ovaj 120gb jedino kako stojis s param to sad vidi xd
imas ps1 i ps2, Smile ajde...??  mile idi vidi koliko moze da razvije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Imam 4 komada PS2, jedan PS3 , igre na PC uopšte ne igram, a XboX ne bih uzeo ni da mi ga poklone.

Može tako ?  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49635
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Imam 4 komada PS2, jedan PS3 , igre na PC uopšte ne igram, a XboX ne bih uzeo ni da mi ga poklone.

Ne znaš ti šta je Gears of War.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Nokia N95 8gb

ovo nije tema za one koji se bave iznajmljivanjem konzola,oni koji se bave time nisu nikakvi ljubitelji igara!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:40:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.