Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Thompson u zastupnickom domu parlamenta F BiH  (Pročitano 28099 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
krofnice nije pjevana niti jedna tzv ustaška

ne nitko ne može napuniti stadion ko thompson, bijelo dugme je iznimka koja potvrđuje pravilo i nikad više ne bi moglo ništa napunit
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ali Bijelo Dugme je samo uspomena...

A sada?

Ja ne znam šta je sa vama Hrvatima?
Vi ste svoju državu dobili, a još se palite na ljuti nacionalizam, da ne kažem šovinizam.

Zašto? Jel vam preti neka opasnost?  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2007, 14:53:27 od miroslav.p »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
dragi bora: nije mi jasno iz kojeg ti svijeta dolaziš ali koncert je održan prošle nedjelje i bilo je oko 50.000 ljudi

atmosfera je bila jebena i sve je prošlo bez ikakvog incidenta jedino su malo židovčići kukurikali ali to je zanemarivo

p.s. niti jedna ustaška nije bila

hahahahahhahahahahahhaha Znam da je koncert odrzan prosle nedelje.Govorio sam o proslom vremenu samo sto ti ne citas sta pisem.  Smile Informacija je za one koji ne znaju da je koncert bio. Znaci ti si bio i super je koncert.  Smile Bravo sad si sam sebi dodelio kapu sa slovom U.Ako mislis da smo mi ovde retardirani i da ne znamo sta on peva pogresio si.   Smile Ja sam stvarno mislio da su ljudi posle 60 godina shvatili da je fasizam i Hitler bili zlo.Ti ocigledno nisi.Za pocetak ti preporucujem film Sindlerova lista.Jeste da ne govori o ustasama ali govori o sistemu koji si upravo podrzao  Smile

@Krofna

Ma de je Tompson los.  Smile Smile Smile Smile On je bre demokrata.Kad umorni kaze to onda je sve super  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ajde bora nabroji mi neku njegovu pjesmu koja je kao ustaška i koja te vrijeđa (osim one koja i nije njegova-jasenovac i gradiška stara)

ajde mi reci jedan njegov stih koji te vrijeđa i koji je kao fašistički?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
ajde bora nabroji mi neku njegovu pjesmu koja je kao ustaška i koja te vrijeđa (osim one koja i nije njegova-jasenovac i gradiška stara)

Stihove njegove ne ucim napamet jer nisam ustasa i ne slusam njegovu muziku.  Smile Evo sam si dao primer ustaske pesme i tako sam sebe pokopao.  Smile Smile Smile Evo ti jedna pesma gde se lepo kaze:"Za dom spremni" a ti ako koristis mozak znas da je to ustaski pozdrav.Naravno da to vredja svakog antifasistu kad neko pominje ustaske pozdrave

Evo ti  primer.Mrzi me da trazim dalje.Mislim da je dovoljno za one koji ne znaju ko je doticni

http://www.youtube.com/watch?v=VyD897wTt6Q

Kao sto vidite na pocetku su "hrvatski patriotski web sajtovi" koji velicaju Pavelica i NDH.Ko ne veruje neka ode na te sajtove i videce"realnu" biografiju Pavelica.To sam vec postovao na jednoj temi o Jasenovcu  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
eto koliko si čačkao i našao si samo čavoglave - vidiš niti jednu ustašku pjesmu thompson ne pjeva, dakle pričaš o nečemo o čemu nemaš pojma, nešto si načuo i prihvatio zdravo za gotovo

jel ti sad išta jasno???

a za dom spremni je stari hrvatski pozdrav, star koliko i šahovnica, ustaše su se njime koristile ali ga nisu izmislile

e sad mene sad zanima da li ti i ostali vidite koliko ste u krivu???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
krofnice nije pjevana niti jedna tzv ustaška

ne nitko ne može napuniti stadion ko thompson, bijelo dugme je iznimka koja potvrđuje pravilo i nikad više ne bi moglo ništa napunit

Pa na tom koncertu je bilo vise ustaskih simbola nego na Blajburgu.
Znaci Thompson moze napuniti stadion ustasama. Zar vas je toliko u Lijepoj Vasoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ko kakve simbole nosi je stvar osobnog odabira i zakonske regulative, na titov rođendan u kumrovcu je bilo više petokraka nego u kini pa nikom ništa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

A jeli ti to ozbiljno?

Citat
ko kakve simbole nosi je stvar osobnog odabira i zakonske regulative, na titov rođendan u kumrovcu je bilo više petokraka nego u kini pa nikom ništa

Tacno tako!Samo je stvar u tome jeli to neko podržava ili ne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
eto koliko si čačkao i našao si samo čavoglave - vidiš niti jednu ustašku pjesmu thompson ne pjeva, dakle pričaš o nečemo o čemu nemaš pojma, nešto si načuo i prihvatio zdravo za gotovo

jel ti sad išta jasno???

a za dom spremni je stari hrvatski pozdrav, star koliko i šahovnica, ustaše su se njime koristile ali ga nisu izmislile

e sad mene sad zanima da li ti i ostali vidite koliko ste u krivu???

Prvo nemoj da vices ne mene jer me neces preplasiti. Smile Smile Drugo boli me k... da tebi bilo sta pokazujem
jer si ti ustasa cim slusas njegovu muziku i ides na koncerte doticne pojave.Imas njegov CD pa znas sta je njegova muzika.....  Smile Ako neko bude ko nije ustasa i ko ne zna ko je doticni ja cu postaviti jos gomilu argumenata.  Smile Ako tebi sajt crna legija i njihov forum nisu ustaski onda ne znam sta uopste imamo da raspravljamo.Ne razumem sto govoris da Tompson nije ustasa kad se on time hvali javno  Smile 

Citat
Pa na tom koncertu je bilo vise ustaskih simbola nego na Blajburgu.
Znaci Thompson moze napuniti stadion ustasama. Zar vas je toliko u Lijepoj Vasoj?

Smile Smile Smile Smile Smile

Bravo krofna.hahahahahahah sjajan post zaista  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2007, 15:32:47 od bora82 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.