pa jesmo li mi pokrenuli temu, jel mi klaframo o baji malom knindi, koji u pjesmama pjevao osvajanju hrvatske i novom ratu, kako ce on ponovo klati po hrvatskoj, i
pa sta to treba da znaci da je njima thompson reko da trebaju to obuc, ajde ja cu obuc maicu istu takvu i doc tebu u dvoriste, jesi li ti onda fasista, rasista,... manje vise na svim njegovim koncertima od karlovca do siska i ivanic grada sam bio, nikad nije reko ista sto potice takve ideje, to sto covjek svaki put kaze "dobra vece narode, dobra vece hrvatski narode", to je ocito nekom smetalo, ili ako kaze za dom, mozda to smeta nekima sto on kaze "nedajmo da nas gaze ljudi kojima neznaci nista domovina, vjera i obitelj" nikad, ali nikad na koncertu na kojem sam ja bio nije reko nista sto bi uvriedilo drugu naciju ili vjeru
to sto dolazi jos hrpa budala koje nose svakakve simbole na sebi neznaci nista
kupit cu vam karte, nije neka zrtva
ako ste vec tisucu puta prozvakali takvu temu zasto se ponovo otvara
Jbt citajuci ove hrvatske komentare vidim da se nijedan Hrvat ne gnusa Ustasa i NDH. Mozda je Seki i bio u pravu kada je jednom rekao "Kad zagrebes svakog Hrvata ono tamo ispod ustasa".
pa naravno, bila su i djeca i starci koje ste klali ustase za pravog srbina nema hrvata to su sve ustase i to sve treba pobit, ko nemisli tako nije pravi srbin
« Poslednja izmena: 22. Sep 2007, 15:03:27 od vukcic »
U principu je tako. Samo ne razumem jednu stvar. Ok, pevaju se ustaske pesme, narod klice, svi u crnom, sa Gotovinom na majcama itd... i posle ti dodju na forum i pricaju kako to nije tako i kako nista nije kako se cini i da je on jedan fini muzicar koji nista protiv nikoga nema. Zasto se ne pojavi makar jedan, samo jedan jedini hrvat i da kaze ovde, jeste, ustasa je, peva to sto peva i ja stojim iza toga i volim ga i njega i sve koji tako misle i slazem se sa njim i takav sam. To do sad jos nismo videli niti culi. Sve sto smo videli i culi i procitali je gomila dusebriznika koji pokusavaju da nas ubede u suprotno, a ne zaboravite da i mi ovde takodje imamo i oci i usi, a imamo i kakav-takav muzicki ukus.
je thompson je to sto je, ja volim da ga slusam, idem i na koncerte, eto jel si sad zadovoljna
e da jos da te i razocaram, nisam nikad kupio maicu s gotovininim likom ito zato sto mi je to glupo jer te nedam pare stoki koja na zaraduje tiskanjem maica s tudim likom i reci mi koju ustasku pjesmu pjeva thompson
jel mozda onu uvjek kad dode jesen, srce me zaboli, bili su cetnici , moji na dinari ili onu prepelice, prepelice sarenih krila, jesil skoro na manjaci bila ( na manjaci je moj ujak, bratic i jos velik broj rodaka i prijatelja bilo u logoru )
tebi ljubavi za informaciju thompson pjeva samo svoje pjesme i jedino sto je pjevo a da nije njegova pjesma bilo je zovi, samo zovi, svi ce sokolovi za te zivot dati
ja sam bio uzivo, netrebam snimke, i ici cu opet dal neko vjeruje snimki ili svom oku to mi nije bitno ponavljam jedina pjesma koju sam cuo da je ikad pjevo a da nije njegova je oj hrvatska mati