Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bilbordi u Leskovcu sa likom Aleksandra Vučića  (Pročitano 6068 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung 111111
Pa i ti kao da imas stranacki stav,posto za svako zlo optužujes samo jednu stranku.
I to mi smeta,jer sam stava da su svi podjednako lopovi. I da su svi oni na jednoj strani a
mi obicni gradjani na drugoj.

Upavo ono sto ti je vanyo rekao.

Zar ti stvarno mislis da cu sad ja ili bilo ko ..ko nema neki politicki stav..da sad odvaja zito od kukolja i kaze taj kriv taj nije  Smile
To ne da zahteva vremena nego u tom slucaju ne bi mogla da se obavi normalna diskusija.
To ti zvuci ovako...
Ja kad kazem mrzim Francuze jer su nas bombardovali na primer.Pa jer ti mislis da ja sad uzmem pa obavljam racunske operacije u glavi..Pa neke francuze volim a neke mrzim.Malo je verovatno da je neki francuz hteo da bombarduje Srbiju (verovatno je bilo i takvih koji su hteli) ali gledano sa viseg aspekta..oni su glasali tu politiku  Smile

Pa tako i ovo..Mozda postoje ljudi u DSu koji su imali krajnje najbolje namere.Ja to ne sporim.
Verovatno da je bilo a verovatno da ih ima i sada.
Ali ja obican covek naravno da necu da se zamaram tim.
Kad se sve marginalizuje.Oni su podrzali tu politiku jer su clanovi iste.
Generalizaija tom i sluzi.Kad neko cuje "Srbi su ovavki / onakvi" on sigurno prvo ne pomisli racionalno ..-Dobro ima ljudi koji su takvi..ali naravno ima i ljudi koji su ovakvi.

Dakle stvari stoje tako kako stoje.DS je dosao posle promena i po meni najodgovorniji za sve u zemlji.
Da se vracam unazad ne pada mi napamet.Jer je doslo do promene vlasti jer prethodna nije valjala.
E sad,ako bih ja kao licnost dopusti da me kriminalci lazu i mazu..onda bi bilo ovako.
Ja okrivim Tadica da nas je sastavi sa zemljom i da je sve unistio.On bi reko. NE!
Za to je kriv Milosevic,ja sam morao njegova sranja da popravljam.
Onda kad bi mogli a ne mozemo Milosevicu da kazemo da je stoka i da nas je svojom politikom upropasito.
Oni bi reko. NE! To su meni komunjare ostavile ovakvu Srbiju i ti ratovi su posledica njihovog komunizma.
I tako bih verovatno doso do Karadjordjevica koji bi odgovornos prebacivali na Obrenovice..Obrenovici na Karadjordjevice..I imali smisla dalje ?
A Vucic ce za 4 godine da se zali kako je zatekao Srbiju u losem stanju posle DSa i da zbog toga on nema neke rezultate.

Da sumiram ..proslost sasvim sigurno utice i na buducnost i na sadasnjost.Ali kad dodjes na vlast dosao si jer si to hteo i dobio glasove.Nije ti niko sliom dao vlast.
Samo sto za deset godina nemutnog propadanaj Srbiju u svakom smislu niko nije odgovarao.A za to bi trebale da se gube glave.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Pa optuzuje DS jer je jebeni DS bio na vlasti. 10 godina.

O Milosevicu se sere i dalje, zasto ne bi moglo i o DS-u?

Zato sto je mnogo vecu vlast imao SPS, nego DS. DS je uvek imala dosta koalicionih partnera, a SPS ne. A i SPS je najduze na vlasti. 15 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung SGH-E590
A ko je kriv za to sto je SPS bila na vlasti i posle pada Milosevica?
Pa DS naravno. Bilo im bitno da uvale svoje dupe u fotelje na bilo koji nacin.
A ti si ili mnogo glup, ako to nisi do sad primetio, ili si se i ti na neki nacin okoristio od radnja DS-a...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
ili si se i ti na neki nacin okoristio od radnja DS-a...

Treba izvesni kapacitet i za lopovluk Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57

O Milosevicu se sere i dalje, zasto ne bi moglo i o DS-u?

Zato sto je mnogo vecu vlast imao SPS, nego DS. DS je uvek imala dosta koalicionih partnera, a SPS ne. A i SPS je najduze na vlasti. 15 godina.
mislim da me bas briga za vucica, vec me zanima kako izgleda knverzacija iz ugla onog malog pajsera nikole9274, i bio sam u pravu ljudi misle......
Citat: glavna sestra 21. Nov 2013, 11:10:04
Citat: Centar paznje 21. Nov 2013, 10:30:42
vidim da se smejete, vi verovatno mislite da sam blago retardiran, ili mozda tesko...da sam ludak, budala....
ali niste u pravu. i vas jedini nacin je podsmeh..a ja odlicno znam sta pisem i zasto to pisem !!!
                                                                                                                                                          mislim  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2013, 15:01:40 od Centar paznje »
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Nokia 6300
Живео господар Александар Вучић, наш велики вођа, визионар и спасилац!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
SonyEricsson xperia m2

Kostunica nije bio premijer? SPS nijednom u tih 10 godina nije bio u vladi? Dinkic ?
Nemojte se zajebavati,svi su podjednako krivi.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.