Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:09:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Every Secret Thing (2014)  (Pročitano 986 puta)
16. Apr 2015, 21:04:34
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 37.0
          Every Secret Thing (2014)   

>> IMDb <<

Opis Filma:

Detektiv istražuje slučaj nestale dece,  i glavnih osumnjičenih…

Žanr: Crime, Drama

Režiser: Amy Berg

Glavne uloge: Diane Lane, Elizabeth Banks, Dakota Fanning

Izvor teksta

filmopis

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung 111111
Jel si gledao film ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat
Release Date: 15 May 2015 (USA)

Nije se još pojavio, bar po IMDB-u.
  Gledam samo prevedene ili neme filmove Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung 111111
Nisam obratio paznju  Smile

Cini se da nije lose..jedino sto me odbija je sto puta prezvakana tema.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
  Gledaće se kad se pojavi film i prevod. Za ostalo ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
    Film Every Secret Thing je dosta težak za praćenje i ja sumnjam da će  biti miljenik publike koja ne može bez golotinje, krvi i seksa. Nisam nezadovoljan ovim što sam video uprkos temi i dosta usporenom tempu to ću kroz "za i protiv" probati da obrazložim.

Na samom početku autor nas preko dve devojčice upoznaje sa glavnim junacima i događajem koji će im promeniti i istraumatizovati život. Njih dve posle jedne zabave gde su se posvađale sa ostalima hodaju gradom i uzimaju naizgled napuštenu bebu iz kolica na tremu. To je taj događaj koji ih je obe obeležio za ceo život jer je beba nastradala dok je jedna od njih provela nekoliko godina u popravnom domu odakle je izašla istraumirana. Problemi nastaju izlaskom iz popravnog doma jer upravo tada neko otima jedno dete čiji roditelji možda nisu za primer ali oni nisu krivci za sudbinu deteta. Podrazumeva se da je prvi osumnjičeni za otmicu povratnica iz doma  koja živi sa majkom koja je umnogome krivac za to što je takva. Novootvoreni slučaj će zbog samih aktera biti povezan sa starim i to kopanje po prošlosti koje je vidljivo kroz flešbekove će dati rezultate.

Napisao sam već da nisam nezadovoljan filmom i zato su glavni krivci glumci koji su dali svoj maksimum. El. Banks je sasvim solidna kao detektivka, D.Faning jednom briljira i ostvaruje apsolutno uverljivu ulogu. Diane pokazujući time da izrasta u respektabilnu glumicu, D.Lejn uspeva da od lika koji deluje kao konstrukcija napravi ulogu za pamćenje, a D. Mekdonald koja je debitant je otkrovenje filma. Zaboravlja se da nije nimalo lako odigrati uverljivog psihopatu koji je naoko sasvim normalna osoba. Ona to uspeva igrajući se sa personama i predstavama svog lika i prelazeći od groteskno-tužnog do jezivog bez ikakvih zastoja i glumatanja.

Sve u svemu isplati se videti film ponajviše zbog glumačkog umeća a nešto malo manje zbog režije i ekipe iza kamere koja je podbacila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 14:09:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Thing Secret Every

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.