tako je meni bilo sa filmom the howling!Jedna riba ima sve delove i ladno neće da ga da!Kaže da me ne poznaje,pa neće da mi da!Što je najveći fazon rekla mi je da joj dam jedan dobar razlog,da mi da filmove !Ne kontam sto se javila,kad ne planira da da te filmove!
Ma pravi budalu od sebe. Nego, House of Wax (2005) je rimejk filma House of Wax (1953), za neupućene. A sad treba da izađe i rimejk Texas CM 2. Prvi deo mi se nije toliko sviđao kao rimejk koji su uradili u HoWax.
Nego, House of Wax (2005) je rimejk filma House of Wax (1953), za neupućene.
Dobro jutro Ja sam mislio da je house of wax 53 taj,ali nije dok ga nisam pogledo! Sto se tice texas chainsaw massacre to bi trebalo biti dobro!Ona predhodna 4 dela nisu nesto,osim onog iz 74 godine,sto je original!A ovaj remake iz 2003 je najbolji!Uskoro stize THE OMEN remake!
meni je bio strava TCM...al sto je najsmeshniji deo je da ima takvih likova u Texasu poput onih iz filma-nachin na koji zive i kako se ponashaju...Southern By The Grace Of God
Ljudi, koji je ovo film? Relativno je nov. U svakom slucaju nije stariji od 2010, ali mislim da je mnogo noviji, recimo od pre nekoliko meseci. Nisam ga gledao, ali iz trailera sam shvatio da je on neki genije koji moze da resi svaki problem i koji vidi buducnost jer mu je sve predvidivo i kao tajne sluzbe, kriminalci ili ko vec ga hoce za sebe jer i oni hoce svoj deo kolaca? Jel vam to poznato nesto? Film je dakle nov neki.