Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Last Panthers (2015– ) serija  (Pročitano 728 puta)
28. Okt 2015, 20:46:40
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 41.0
     The Last Panthers (2015– )   

>> IMDb <<

Opis Filma:

Detektiv Naomi  dobija zadatak od svog šefa Toma, da preuzme slučaj ukradenih dijamanata… Takođe na tragu ukradenih dijamanata je i policajac Khalil. Istraga će ih odvesti širom Evrope u svet kriminala gde vladaju mračne figure…

Creator: Jack Thorne

Glavne uloge: Goran Bogdan, Samantha Morton, Tahar Rahim, John Hurt

Izvor teksta

filmopis
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Britanci snimili seriju o Pink Panterima

Uskoro s emitovanjem kreće nova britanska kriminalistička serija “The Last Panthers”. U šest epizoda prikazaće se napeta priča o velikoj pljački dijamanata koja će se razviti u veliku operaciju širom Evrope u koju će biti uključeni brojni internacionalni kriminalci i bankari.

Impresivnu glumačku listu predvodi za Oskara nominovana Samanta Morton, koja tumači Naomi, inspektora čiji je glavni zadatak pronaći ukradene dijamante pod svaku cenu. Njenog šefa glumi Džon Hart, a u poteri za kradljivcima dijamanata učestvuje i francuski policajac Kalil, koga glumi Tahar Rahim.

Jedna od glavnih uloga u seriji poverena je hrvatskom glumcu Goranu Bogdanu koji glumi Milana, srpskog kradljivca dijamanata i vođu bande Pink Panthers. Njegov lik jedan je od ključnih u ovoj seriji i kroz svih šest epizoda on i ekipa notornih bandita biće prisiljeni da beže od velike međunarodne potere. Za Bogdana je ovo prva velika internacionalna uloga.

“The Last Panthers” nastao je prema ideji poznatog francuskog novinara Žeromea Pierea, scenario je napisao nagrađivani Džak Torn, a režiju je odradio Johan Renk. Serija je snimana osam meseci u Crnoj Gori, Beogradu, Marseju i Londonu.

prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
  Završio sam prve tri epizode koje su prevedene i dostupne na netu.

Pilot epizoda koja počinje pljačkom dijamanata u Marselju nije biaš dobro počela. Ono što kasnije sledi i traje do treće epizode ipak je mnogo bolje zahvaljujući više našim glumcima a manje naivno napisanom i realizovanom scenariju. Vidi se da je sve to sklepao stranac koji ne poznaje dobro naše slike i prilike. Uloga G.Kičića je izuzetak koji potvrđuje pravilo, on je kao političar koji mami investitore za aerodrom i slične projekte neprevaziđen. Onaj ko ne prepozna našeg političara zaslužuje maratonsku tešku reč. Smile

Sve u svemu nastavljam dalje a ono što očekujem u nastavku je spektakularno hapšenje Sanje Tigrice zbog njene tetovaže. U seriji svako sa tom tetovažom je opasan kriminalac koji je bio povezan sa rahmetli arkanom Smile. Onaj ko je gedao seriju razumeće na šta sam mislio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
  Završio sam seriju kojs uopšte nije loša iako su je pojedini kritičari i mediji pokopali. Glavni razlog im je što su Srbi opet predstavljeni kao superzlikovci, to im je glavni argument i smetnja. Nisu na to kobajagi postali imuni, odjednom su se profinili. Istina je da ni druga strana koja sarađuje sa našim političirama nije mnogo bolja a to bi mogao biti jedan od razloga ovakvog nezadovoljstva.

Da krenem od početka, od rahmetli D.Bovija koji je u ovoj seriji otpevao svoju labudovu pesmu bar što se filma tiče. Na njega a ni naše i glumce iz regije niko nije obratio pažnju. Pomenuti glumci su se odlično pokazali, oni su strane kolege smazali za doručak. Od meni nepoznatog zrenjaniskog glumca pa do Bandića u ulozi "kralja" Cigana u Madžarskoj. Kičić ih je ipak svojom ulogom političara sve nadmašio. Scene u kojima se igra maketom aerodroma ili one sa kišobranom su nezaboravne. Šta bi tek bilo da su znali za BGH2=....Zaista sjajno urađen posao.

Ono što mi se ne sviđa a zašto su isključivi krivci scenaristi je totalno nepoznavanje nas samih i tu bi spisak bio poduži. Očigledno je da su želeli da budu nepristrasni i autentični ali su postigli suprotan efekat. Bar su na kraju objasnili zašto Panteri imaju tetovažu tigra.

Dosta zabavna serija ako se izuzmu stranputice i lutanja neobaveštenih scenarista.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.