Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:33:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Gunman (2015)  (Pročitano 2832 puta)
16. Dec 2014, 00:57:31
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
Browser
Mozilla Firefox 34.0
The Gunman

izgleda da se son pen umorio od dosadnih predugackih drama kojima samo juri oskare
bice kul akcija
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0

novi trejler

imaju idris elbu,bardema,rej vinstona... 
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Ovo bi moglo da bude zanmiljivo, e pamtim kad sam poslednji put video Pena u nekom solidnom filmu. Ne mislim na njega kao reditelja već kao glumca. Odličan je kao reditelj.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Izašao rip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  The Gunman je film koji me je razočarao iz više razloga od kojih nijedan ne pripada Š.Penu. Sve zasluge za ovaj film snosi isključivo reditelj koji je skrenuo pažnju na sebe filmom Taken (2008) za koji mnoge tvrde da je pokrenuo novi trend da dobri glumci u ozbiljnim godinama igraju akcione uloge. Ti koji to tvrde su izgleda zaboravilii na Čarlsa Bronsona koji je neka druga tema i priča. Reditelj P.Morel koji je imao sreće sa Nisonom pokušao je da to ponovi sa Penom kojeg dugo nisam video u nekoj dobroj ulozi.
  The Gunman je dakle pokušaj koji nije uspeo a koji počinje i završava izveštajem iz medija koji veze nemaju sa Kongom u kom sve počinje sa grupom plaćenika koji pored žena i dece ubiju i ponekog ministra ako im se dobro plati. Jedan od ubica je Pen koji se vraća u Kongo u kom sa jednom nvo buši bunare ne bi li olakšao svoju savest. Na početku filma njegovu ekipu napada grupa naoružanih bandita i vatromet sa putešestvijem glavnog junaka može da počne jer mu njegov instikt govori da to nije slučajnost već da neko želi da mu skine glavu.
  Karakteri i glumci na koje na svom putu nailazi su toliko loše osmišljeni, realizovani i neiskorišćeni da je to teško opisati. Na primer, I.Elba se skoro ne primećuje i ima samo jedan potpuno besmislen i nepotreban dijalog dok je Bardem karikatura karikature ljigavog negativca. Pored takvih sam Pen koji je takođe loš prosto blista u ovom filmu u kojem zli belci posle ubijanja i pljačke po Africi postaju odjednom dobri filantropi.
  Sve u svemu, ovo je loš film čija radnja ne opterećuje, film koji se lako prati i brzo zaboravlja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.9
mob
HTC one m9
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 25. Jun 2015, 01:36:18
  The Gunman je film koji me je razočarao iz više razloga od kojih nijedan ne pripada Š.Penu. Sve zasluge za ovaj film snosi isključivo reditelj koji je skrenuo pažnju na sebe filmom Taken (2008) za koji mnoge tvrde da je pokrenuo novi trend da dobri glumci u ozbiljnim godinama igraju akcione uloge. Ti koji to tvrde su izgleda zaboravilii na Čarlsa Bronsona koji je neka druga tema i priča. Reditelj P.Morel koji je imao sreće sa Nisonom pokušao je da to ponovi sa Penom kojeg dugo nisam video u nekoj dobroj ulozi.
  The Gunman je dakle pokušaj koji nije uspeo a koji počinje i završava izveštajem iz medija koji veze nemaju sa Kongom u kom sve počinje sa grupom plaćenika koji pored žena i dece ubiju i ponekog ministra ako im se dobro plati. Jedan od ubica je Pen koji se vraća u Kongo u kom sa jednom nvo buši bunare ne bi li olakšao svoju savest. Na početku filma njegovu ekipu napada grupa naoružanih bandita i vatromet sa putešestvijem glavnog junaka može da počne jer mu njegov instikt govori da to nije slučajnost već da neko želi da mu skine glavu.
  Karakteri i glumci na koje na svom putu nailazi su toliko loše osmišljeni, realizovani i neiskorišćeni da je to teško opisati. Na primer, I.Elba se skoro ne primećuje i ima samo jedan potpuno besmislen i nepotreban dijalog dok je Bardem karikatura karikature ljigavog negativca. Pored takvih sam Pen koji je takođe loš prosto blista u ovom filmu u kojem zli belci posle ubijanja i pljačke po Africi postaju odjednom dobri filantropi.
  Sve u svemu, ovo je loš film čija radnja ne opterećuje, film koji se lako prati i brzo zaboravlja.

Bravo za recenziju,potpuno se slazem..jedina stvar koja se meni svidela je obracun na imanju u Barseloni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Moram da se ispravim, Pen takođe snosi deo krivice jer jedan od producenata filma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.9
mob
HTC one m9
Ali scenario je katastrofa,inace Bardem je poceo da tumaci genericne uloge krimanalaca,sto naravno on radi odlicno jer je sjajan glumac,medjutim ova uloga kao i sve ostale je kriminalno lose napisana,prica je uzasno losa
« Poslednja izmena: 25. Jun 2015, 20:32:26 od Shomay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Napisao sam već ovde negde da je Bardem odličan glumac koji je dolaskom u Holivud postao dežurni negativac a to nije samo njegov gubitak. Njegove uglavnom zaboravljene uloge u filmovima Bigasa Lune govore same za sebe.
  Nisam spomenuo najgore napisanu ulogu, ulogu žene koja od ponovnog susreta pa do kraja prati Pena. Zaista ne znam kako da je opišem osim kao amorfnu masu koja od situacije do situacije može biti žrtva, trofej ili nešto sasvim treće. I to ide na dušu potpisivaču scenarija i režije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:33:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Gunman the

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.