Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Death of "Superman Lives": What Happened? (2015)  (Pročitano 2900 puta)
26. Apr 2015, 17:58:44
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 37.0
    The Death of "Superman Lives": What Happened? (2015) 

>> IMDb <<

Opis Filma:

The Death of “Superman Lives”: What Happened? je zanimljiv dokumentarac koji donosi priču o Superman filmu koji nikada nije snimljen, a kojega je 90-ih godina trebao režirati ni više ni manje nego Tim Burton. Kao što se to može zaključiti iz samog naslova, ovaj dokumentarac se bavi zakulisnom pričom film Superman Lives u kojem je glavnog junaka trebao da odglumi Nicolas Cage.

Žanr: Documentary

Režiser:  Jon Schnepp

Glavne uloge : Nicolas Cage, Kevin Smith, Tim Burton

Izvor teksta

filmopis
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
   Ovo je dokumentarac o filmu koji nikada nije snimljen, o projektuu koji nije ni toliko glup ni beznačajan kao što na prvi pogled izgleda. Supermen je prvi superheroj koji se iz sveta stripa preselio u svet filma. Na kraju je svima toliko dosadio da su prvo rešili da ga ubiju pa ožive i sa njim urade nešto novo. Počele su korenite promene i radovi iza kojih je stao bivši holivudski frizer u ulozi producenta, scenarista K.Smit koga su zamenili, reditelj T.Barton koji je od Supermena hteo da napravi otpadnika...Ipak su po meni najbolji svi oni strip crtači i dizajneri koji su svojim idejama probali da stvore novog Supermena. Njihov rad je propao na ovom projektu ali je zaživeo na drugim filmovima. Jedan od njih je Wild Wild West (1999) a ono što je zaista prava šteta je činjenica da je dokumentarac snimljen pre Snajderovog Supermena i Betmena. Da je snimljen kasnije videlo bi se kako je Snajder "pozajmio" ono čudovište na kraju. I ne samo čudovište. Sigurno bi i to bilo u dokumentarcu.

Sve u svemu ovo je zanimljiv i uspeo pokušaj da se snimi film o filmu koji nikad nije snimljen, o filmu koji je ipak uticao na druge autore. Poseban šmek daje opuštena atmosfera i otkrivanje malih tajni snimanja filma.

Sve u svemu zadovoljan sam viđenim. Od mene preporuka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Pricao je odavno Kevin Smit o tome. I kako ga je stilista Barbare Strejsend zvao da mu predlaze Supermena koji ne nosi ogrtac, ne leti i bori se protiv dzinovskog pauka. I kako je rekao da je to bezveze. I onda ode neku godinu posle u bioskop i gleda "Wild Wild West".  Smile Smile Smile Smile Doduse prodao se on njima vrlo lako, evo ga sada hvali sve sto DC i Vorner rade sa Supermenom i Betmenom i rezira epizode Flesa.  Smile

Skinucu da pogledam. Bas me interesuje cela prica oko toga...
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
 Nešto slično je pričao i ovde ali nijje bio sam. On je prvi koji je nogiran od holivudskog frizera.

U svakom slučaju zabavan dokumentarac. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Pogledao, fin dokumentarac. Sad mi jos i krivo sto nije snimljen, sto rece frizer, il bi bio ismejan il bi bio genijalan. Vorner je tad pukao ogromne pare sa filmovima a posle neuspeha Betmena i Robina verovatno su procenili da ne zele ovako nesto.  Posle 2000-te i uspeha X- Men fransize su se tek uhvatili i krenuli ponovo sa superherojima. Doduse ni Singer ni Snajder nisu obavili nikakav posao u vezi sa samim Supermenom.
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

https://www.youtube.com/watch?v=G7Ll2OYj77k

Ko želi neka gleda ili skida.

I meni je krivo što nije snimljen. Ne bi bio ništa gori od filmova o superherojima koje su počeli da štancuju. Gnjavator Barton je posle Betmena mogao da uradi nešto pošteno dok je još bio u formi. Čak mi N.Kejdž posle svega nije izgledao smešan i loš ozbor.

Dobro su se zezali reditelj koji uzima intervjue i društvance koje je odabrao. Ja sam se upčašio da reditelju klimoglavcu ne otpadne glava od klimanja. Kao konj na prazne jasle kako kažu Smile

U svakom slučaju atmosfera sa dokumentarca je bila zarazna u mom slučaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.