Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:31:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Unforgotten (2015– ) Serija  (Pročitano 829 puta)
14. Okt 2015, 00:12:36
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Unforgotten (2015– )

>> IMDb <<

Opis Filma:

Dva detektiva, Sunhil Kan i Kejsi Stjuart, istražuju ubistvo koje se desilo pre 39 godina. Kada budu pronašli kosti mladića ispod razrušene kuće, policija će ponovo otvoriti slučaj. Četvoro ljudi skoro četiri decenije čeka da se taj slučaj razmrsi jer prošlost ne može i neće ostati zakopana. 

Žanr : Crime, Drama

Creator: Chris Lang

Glavne uloge: Tom Austen, Nicola Walker, Sanjeev Bhaskar

Izvor teksta :

prijevodi-online

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
  Odgledao sam svih 6 epizoda serije koja će dobiti svoj nastavak.

Britanske serije su standardno dobro urađene pa samim tim ni ova nije izuzetak. Mislim da će se svideti Vasiliju ali ne ostalima jer slike i prilike iz serije nisu jednodimenziolne pa samim tim zahtevaju i malu dozu koncentracije. Prevedeno na srpski, nema akcijašenja, jeftinog humora i nasilja.

U svakom slučaju preporuka za ljubitelje drame.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Završio sam drugu setonu koja je prevedena i koja se može naći u prodavnicima.

Druga sezona počinje kao i prva pronalaskom leša o kom niko ništa ne zna. Kofer sa kosturom sa malo sapunjavog mesa pronalaze ljudi pri rutinskom čišćenju reke. Poznati dvojac koji radi na slučaju prvo mora da otkrije ko je dvadesetak godina bio na dnu reke pa tek onda ko ga je tu smestio.

Da ne davim mnogo, druga sezona je mnogo bolja od prve. Odličan scenario, režija i glumci koji su krivi za to što viđenom ne mogu naći nikakvu manu. Od početka do kraja ovo je retko viđen kvalitet koji svoju kulminaciju ima na kraju. Kraj je primer čojstva i junaštva, dilema da li primeniti ljudske zakone ili one od Svevišnjeg. Dilema da li biti čovek od zakona ili pravednik je rešena na najbolji mogući način. To će znati onaj ko odgleda seriju koja je dobila treču sezonu.

Više sam nego zadovoljan viđenim, od mene preporuka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:31:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.378 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.