Ima li zainteresovanih da se organizuje mini liga na nekoj od najvecih poker on line soba ??? Naravno cisto radi zabave, dakle play money ne real money.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 11:42:44 od insideman »
Mozda ipak nece biti mnogo zainteresovanih. Nego znate li vi mozda neki sajt na kome se mogu otvarati privatne sobe za play money ?
Na sajtu na kojem ja igram uvijek postoji gomila soba u kojima nema nikoga.Po dogovoru mozemo uci u jednu od soba u unaprijed ugovoreno vrijeme.U sobi ima mjesta za osam igraca tako da kad nas bude osmero ovo se moze realizovati. Moze nas biti i manje ali onda na upraznjena mjesta upadaju nepozvani gosti.
To sam ostavio kao rezervu kada sam dosao na ideju da se organizuje liga. Moze se izvesti i na ovim vecim sajtovima, s tim sto oni koji ispadnu samo trebaju da ostanu na svojim mestima (sitting out) .
Na kom sajtu ti igras ?
« Poslednja izmena: 15. Mar 2008, 12:32:02 od insideman »
To sam ostavio kao rezervu kada sam dosao na ideju da se organizuje liga. Moze se izvesti i na ovim vecim sajtovima, s tim sto oni koji ispadnu samo trebaju da ostanu na svojim mestima (sitting out) .
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.