Imam problem sa pokerom na fejsu. Naime od pre par dana igram Texas holdem i vise puta mi se desilo da na kraju imam, u najmanju ruku iste karte sa nekim ko pokupi pare, a meni nista. Evo, poslednji put, ja keca i on keca i na stolu jos jedan i 2 para (na stolu) i on odnese, na koju foru? Znaci imali smo obojica samo po par keceva! Novajlija sam pa se bas ne snalazim, ali neke osnove sam ukapirao.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Linux
Mozilla Firefox 3.6.13
HTC One
Obzirom da je Pokerstars dozvolio da clanovi sami prave svoje sobe za igru i pozivaju druge u njih, ne znam koliko zainteresovanih ima da napravimo Burek turnir?
Igrao sam neke poker turnire i cash game, nisam neki profesionalac ali snalazim se, nego hteo sam da pitam nesto drugo...
Dajte neki sajt, gde je najbolje da pocnem da igram Texas Hold'em u kintu, na sitno u pocetku dok ne vidim kako ide...? ;) Sta mi treba, da uzmem tu neku karticu u Reiffesen, uplatim nesto, sa nje uplatim na svoj account za poker i to je to...?
« Poslednja izmena: 20. Feb 2011, 03:05:12 od V1RkE »
Igrao sam neke poker turnire i cash game, nisam neki profesionalac ali snalazim se, nego hteo sam da pitam nesto drugo...
Dajte neki sajt, gde je najbolje da pocnem da igram Texas Hold'em u kintu, na sitno u pocetku dok ne vidim kako ide...? ;) Sta mi treba, da uzmem tu neku karticu u Reiffesen, uplatim nesto, sa nje uplatim na svoj account za poker i to je to...?
Potrazi po internetu, imas dosta no deposit bonusa... probaj prvo to, jer je poker na daleko vecm nviou nego nas live poker ili jos gore - poker sa facebooka.
Ako bas hoces odmah da uplatis, imas u intesi visa internet karticu, kada sam je uzeo, trebalo je vremena dok stigne ali za sada osim nesposobnih radnika nisam imao neke probleme. Mozes koristiti moneybookers (kao neka internet banka) preko kojeg ces prebaciti lovu a mislim da moze i direktno na poker sobu (nisam siguran)
najbolje bi ti bilo da se edukujes oko pokera posto ukoliko ne budes znao dosta stvari, sigurno gubis lovu... i proveri koja ti je najbolja poker soba, mozda bi trebalo da izbegnes full tilt i pokerstars.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.