Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:38:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drugačiji, ako ne bolji  (Pročitano 990 puta)
25. Apr 2006, 09:01:18
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Drugačiji, ako ne bolji

Promene nisu jednostavne, a svakako nisu ni bezbedne ni ušuškane. S malim promenama se nekako i izborimo, ali šta kada je reč o onima koje nam iz korena menjaju život? Svako ko je iole iskren mora da prizna da deluju pomalo zastrašujuće. Koliko daleko biste išli kada je promena u pitanju? Ne, ne nije reč o uobičajenim promenama tipa "promenio sam frizuru". Mislite o ekstremu - drastičnoj promeni života koja nije samo površinska već vas dovodi u potpuno novu spoznaju sebe u okolnostima koje vam nisu bile ni bliske, a opet, s druge strane, imaju svoj cilj i svrhu. Zastrašujuće? Da, ali i krajnje uzbudljivo! Ako se sami ne usuđujete na takav zahvat, oslonite se na svoju partnerku ili na bliske prijatelje, koji će vas pratiti na putu promena i samospoznaje.

Nije nam potrebna nauka da bismo saznali da ljubav ima izuzetan uticaj na život. Ako se nova ljubav pojavi na horizontu vašeg života, to će sigurno uticati na uobičajeni redosled stvari na koje ste navikli s vremenom. Ponekad samoprožimajuća strast jednostavno mora da pronađe svoje ispunjenje i mi tu ništa ne možemo. To ne znači da se ovde zagovara prevara ukoliko se nalazite u ozbiljnoj i dugoj vezi, ali je suština u tome da čak i najduže i najozbiljnije veze treba s vremena na vreme preispitati pre nego što se dođe do tačke bez povratka, odnosno, do braka.

Poenta se opet nalazi u činjenici da ne treba da menjate sebe iz korena već da pokušate da pronađete boljeg sebe, nekog drugačijeg sebe, koji će iznenaditi i vas i vaše okruženje, naviknuto na starog i dosadnog vas. Dakle, ostanite vi, samo budite malo bolji. Obavezno nagradite sebe za svaki mali korak koji preduzmete u ostvarenju svog cilja. Nemojte štedeti na sebi da bi došlo do promene, prijaće vam da čujete komplimente na svoj račun i na račun hrabrosti i odvažnosti koju ste pokazali prilikom "renoviranja" svoje ličnosti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Život je prekratak zato prvo pojedi desert!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1064
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Netko pametan je jednom reko:
Život je prilika-iskoristi je
Život je san-učini ga stvarnim
Život je avantura-usudi se
Život je obećanje-ispuni ga
Život je jedan-živi ga!

Zaista je život nepredvidiv i najbolje je živjeti ga širom otvorenih pogleda i osjećaja.U različitim životnim fazama doživljavamo stalne promjene, na poslu, u ljubavi, u društvu, i sa time se treba nosit najbolje što znamo.u lijepom uživat,iz lošeg naučit nešto...

ako te život udari pusti da te odbaci naprijed... Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje stvari u životu su one koje su zabranjene, nemoralne ili debljaju!

Najvažniji trenutak je sadašnjost, najvažniji čovjek je onaj koji ti upravo stoji nasuprot i najvažnije djelo je ljubav!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad me shvatis bolje ces me razumeti...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15112
Zastava Alexandrovo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Ako mi neko drustvo ili okolina odgovara ili mi se dopada nacin na koji se sve desava
normalno je da cu se promeniti da bih se prilagodio. Mozda ne iz korena jer covek mora imati svoje Ja da bi bio postovan i prihvacen.

I nakraju nemozes svet menjati prema sebi vec se ti moras prilagoditi ostatku sveta...
IP sačuvana
social share
Život je pozornica gde svako igra svoju ulogu...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
potpisujem ono sto je konesko napisao..svakako tacno i primenjivo u praksi Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
jebas svet,jebes prilagodjavanje...ima par ludaka koji me kontaju i ovakvog..za mene dovoljno Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Svaki problem se da prevazići jer je život dobar i vredan i stvari mogu da budu bolje. Kriza je ono što će pokušati da vas pokoleba, ali ne treba da ustuknete! Nasmešite se čak i kada vas ne snimaju. Nemojte pokušavati da ubeđujete sebe i druge u to kako nečija pojava nije važna. Ipak, ne treba biti ni opterećen svojim fizičkim izgledom. Ukoliko sebi dopustite taj ekstrem, nikada nećete moći da dođete do nekog većeg uspeha, jer će vam svaki nedostatak neopozivo i nezadrživo stvarati osećaj nesigurnosti i kompleks niže vrednosti. Trudite se da promene na svom izgledu učinite bez straha i bez nedoumica, ali uz pravu meru.

Promena mora da bude pozitivna. Ne pravite je zbog toga što želite da kaznite sebe. Transformacija će biti stabilna samo ukoliko je promena pozitivna i ako je u pitanju nešto što već duže vremena želite. Imajte na umu da su mali uspesi zapravo veliki. Neka i mali koraci za vas budu oni od sto milja. Veliki planovi i zahvati mogu dovesti i do velikog neuspeha. Napravite mapu svog napretka i nagradite sebe za svaki mali korak koji ste učinili idući ka ostvarenju cilja. I bolje je da promenu sprovodite sporije - promena je najefikasnija ako se pojavi lagano. Ne požurujte stvari. Učinite ceo proces što je moguće zabavnijim! Ne zanemarujte nijedan korak koji ste napravili, ma koliko mali i spor bio, jer vas on vodi ka ostvarenju cilja.

Naravno da ne treba ispuštati iz vida podatak da je svaka promena zastrašujuća, ali što pre to spoznate, zadatak će biti lakši. Dobro razmislite o planu i da li imate mogućnosti za njegovo ostvarenje. Razmislite na isti način i o posledicama. Nerealni ciljevi stvaraju strah, što povećava mogućnosti za neuspeh. Pratite principe promene koje sprovodite i praktikujte nove navike kako bi one što pre postale deo vaše ličnosti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
jebas svet,jebes prilagodjavanje...ima par ludaka koji me kontaju i ovakvog..za mene dovoljno Smile
vaka na mestu, kao i skoro uvek  Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad me shvatis bolje ces me razumeti...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15112
Zastava Alexandrovo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Neslazem se sa Kombijevom izjavom , ali svako ima svoje misljenje.
Ipak mislim da bi krug poznanstava trebalo prosiriti na mnogo vise od nekoliko likova koji te gotive.
A samim tim se moras menjati i prilagoditi okolini jer ma koliko inteligentni i samozadovoljni bili uvek ima nesto novo sto nisi znao a verovatno ce ti dobro doci u zivotu...
« Poslednja izmena: 27. Apr 2006, 16:07:36 od konesko »
IP sačuvana
social share
Život je pozornica gde svako igra svoju ulogu...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 06:38:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: iji bolji Druga

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.