Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Test: Koliko ste pouzdani?  (Pročitano 531 puta)
31. Dec 2004, 12:14:39
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Test: Koliko ste pouzdani?       
1. Koliko cesto daješ obecanja?

A) Cesto, skoro svaki dan nešto nekome obecam.
B) Rijetko, obecanja dajem samo kad sam potpuno siguran/a da cu ih i ispuniti.
C) Nikada, to nije u mom stilu.

2. Koliko si puta cuo/la rijeci: 'Opet nisi napravila', upucene tebi?

A) Hej, to je poštapalica svih koje poznajem!
B) Ponekad ih cujem u svom uhu, ali nisu takav bed.
C) Ne sjecam se kad mi je zadnji put to netko rekao...

3. Na dvotjednim si praznicima, za vrijeme kojih planiraš napisati i onaj komplicirani referat iz biologije. Kad ceš ga poceti pisati?

A) Dan ili dva prije završetka praznika, dotle moraš uživati.
B) Negdje sredinom praznika, da to napišeš pa si miran/a.
C) Tek kad pocne škola, 5 do 12 (nisi lud/a da se opterecuješ na praznicima).

4. Prodavacica u ducanu ti oprašta cetiri kune, koliko ti nedostaje, jer, vratit ceš joj neki drugi dan...

A) Bolje reci – nikad! Zaboravit cu ili mi se nece dati svratiti do tog ducana.
B) Vjerujem da cu se sjetiti, no ne mogu garantirati...
C) Naravno, vec sutra cu joj vratiti lovu!

5. Frendica ti je posudila svoju najdražu knjigu, 'Malog princa', i moli te da pripaziš na knjigu...

A) Može biti sigurna! Vratit cu joj knjigu živu i zdravu, cim procitam.
B) Pokušat cu, ali nije iskljuceno, hm, da je ostavim na kiši ili je izgrize moj zec ili pas...
C) Možeš si misliti! Sigurno cu je kad procitam posuditi Ani, ona Ivani, Ivana Igoru... i tko zna gdje ce na kraju njezina knjiga završiti!

6. Možeš li se zamisliti kao razrednog blagajnika ili blagajnicu?

A) Ja da, ali drugi me sigurno ne mogu!
B) Pa, mogla bih, ali nije da vec trcim!
C) Ne, ne želim baratati tudom lovom!

7. Što bi, po tebi, bio najbolji simbol za pouzdanost?

A) Allways.
B) Ozbiljnost.
C) Što je to pouzdanost uopce?

8. Ako kažeš da ceš biti doma u 2 sata u noci, to kažeš...

A) ...kako bi te roditelji pustili (ne misliš se vracati prije 4).
B) ...jer tada i misliš doci.
C) ...da ih smiriš, jer se otprilike tada planiraš vratiti.

9. Dogovaram se s frendicom da cemo se naci ispred kafica u 12 sati i znam da...

A) ...cu doci kako smo se dogovorile, jer uvijek dolazim na vrijeme.
B) ...cu vjerojatno malo zakasniti po obicaju, jer nikako da krenem na vrijeme ili me zezne promet.
C) ...bolje bi joj bilo da mi je rekla u 11, jer onda bih došla do 12!

10. Što misliš, mogu li se ljudi osloniti na tebe?

A) Samo ako se ja oslanjam na ogradu.
B) Naravno da mogu, baš uvijek. Na koga ce ako ne na mene!
C) Vjerujem da mogu.

ZBROJI BODOVE:

1. A – 0, B – 5, C - 3
2. A – 0, B – 3, C – 5
3. A – 3, B – 5, C – 0
4. A - 0, B – 3, C – 5
5. A – 5, B – 3, C – 0
6. A – 0, B – 5, C – 3
7. A – 5, B – 3, C – 0
8. A – 0, B – 3, C – 5
9. A – 5, B – 3, C - 0
10. A – 0, B – 3, C – 5

RJEŠENJE:

Od 0 do 18 bodova

Uh, zaista ti ne bismo voljeli biti u koži! A priznao/la ti to i sam/a ili ne, vjerujemo da ni tebi nije uvijek lako u vlastitoj koži! Npr. ima to i svojih cari – dok se neki (oni pouzdani i savjesni) usred praznika 'muce' pisanjem referata, ti dotle uživaš, a žaleci one pouzdane i iskrene dušice (jer sve to je cesto povezano), lažeš nekom u brk kako bi ostvario/la svoje želje!
No nece ti biti drago kad te drugi prokuže ili kad im pukne film, bez obzira na sve tvoje nevine osmjehice koje možda dijeliš naokolo pokušavajuci prikriti svoju nepouzdanost. A nece biti lako ni tebi samome/oj kad jednog dana shvatiš (kao da vec nisi!) da to baš i nije takva fora kad se ne možeš pouzdati ni u samog/u sebe. Posebno kad shvatiš da ti, naprimjer, više nitko nece ništa posuditi, da su ti roditelji zabranili izlaske ili da moraš uciti za ispit usred noci jer ti se prije nekako nije dalo...

Od 19 do 34 bodova

Eto, prosjecno si (ne)pouzdan/a, a ovo je mudra izreka koja objašnjava sve tvoje propuste! No nemoj se nadati da ce te ona 'spašavati' cijeli život. Moguce su dvije verzije u tvom životu: u jednoj, da s vremenom drugi kraj tebe postanu još ludi i da se sve manje mogu pouzdati u tebe, ili da se s godinama ipak malo uozbiljiš, pa ti poraste i stupanj pouzdanosti.
Da, da, a znaš onu: 'Tko se previše hvali – tome nešto fali!' No, bez brige, ako malo poradiš na sebi, sigurno možeš krenuti u boljem smjeru, smjeru na kojem ceš olakšati život svojoj okolini (roditeljima, prijateljima, poznanicima), a tako naravno i samom/oj sebi! U tvojim godinama je ionako rijetko tko olicenje pouzdanosti, zato, ne daj se!

Od 35 do 50 bodova

Da, to se zna dogoditi pouzdanim dušicama poput tebe! Zaista, imaš lijepu peticu iz pouzdanosti i tvoja okolina, od prijatelja do ona dva kucna stvorenja zvana mama i tata, zna da se može pouzdati u tebe, cime ti daju svoje povjerenje, oslanjaju se na tebe, mole te za pomoc, daju ti dozvole, žele te u društvu...

Jedina mana u cijeloj prici može biti u tvojoj okolini, jer pouzdani ljudi lakše zapažaju tudu nepouzdanost, pa se može dogoditi da se razocaraš u neku prijateljicu, odluku roditelja ili neko iznanadenje koje ti je život servirao, a koje baš nisi ocekivao/la. Jednostavno, moraš znati da nisu svi ljudi isti i da je život nekad nepredvidljiv. Sve cestitke i samo tako – budi svoj/a!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pouzdani ljudi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.