Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Dec 2024, 02:22:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podrska  (Pročitano 618 puta)
05. Okt 2008, 18:38:08
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Tražimo li zaista podršku ili bismo da nas uljuljkuju laskavim lažima?

Šta želimo, da nam pomognu ili da nas sa odobravanjem tapšu po ramenu?

Ili uopšte ne razlikujemo jedno od drugog?

Šta očekujemo da bude podržano?

Ono što zaista jesmo ili ono što bismo hteli biti?

Naše istinsko biće ili lažna predstava koju smo o sebi stvorili?

U čemu želimo da nam se pomogne?

Da se sa sobom suočimo ili da sebe što uspešnije zavaravamo?

Da se sebi približimo ili da se od sebe udaljimo?

Hoćemo li da nam potvrde kako smo u pravu i onda kada grešimo?

Želimo li da podrže naše ljutnje i neprijateljstva, naše osude i našu gorčinu?

Tražimo li da ispune sve naše zahteve?

Ili želimo da nam ukažu na sve ono što nas čini slabijim umesto da nas jača.

Postoji podrška koja to nije i pomoć koja odmaže. To je sve ono što nas ostavlja u našoj zaslepljenosti. To je sve ono što nas čini inertnim umesto aktivnim.

Prava pomoć je ona koja uspeva da nas trgne, da nas probudi. Ona koja nas ohrabruje da sebe sagledamo umesto da se očajnički držimo opasne opsene. Ona koja nam pomaže da se promenimo.

To je podrška kakva nam treba a kakva se retko nalazi.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Apple 15
Sujeta pokrece svet, zato i trazimo tapsanje po ramenu, a ne iskren savet i pomoc...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

volim da dam i primim podrsku ali mislim da se  zadovoljnije i korisnije osecam kad sam ta koja je nekom podrska .

imam srecu sto u svojoj blizini imam  stariju musku osobu koja me jako dobro poznaje i zna najbolje na svetu da me iskritikuje (nakon cega  obicno ja demonstrativno  napustam razgovor i nakon manje od sat vremena  zovem da se izvinem  Smile). ne volim ljude koji me tapsu po ramenu ali im to ne pokazujem - u sebi cuvam odredjenu vrstu prezira prema istim.  sto se tice mene kao podrske , neskromno mislim da  me je jako  lepo imati pored sebe u slucaju neke  nevolje, ili ne daj Boze , bolesti
 Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 11:09:43 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
   Podrshka...hmm

Za svojih 40.godina, mnogi su me lupkali po ledjima...prichali jedno, a mislili drugo.
   Ne volim da me iko lupka po ledjima.Znam shta mogu...(mislim na 'prijatelje')

U, poslednjih nekih mesec dana...prolazim kroz tezhak period u zhivotu.Mnogi su me "lupkali' po ledjima..pokushali da me nagovore shta je najbolje itd...Chula sam ih iz pristojnosti...Svi su bili spremni na sve...Naravno svi su lagali.

Dobro je da sam na 'nogama' i da nisam ochekivala nichiju podrshku.Nashla u sebi snage, i ulila maximalno volju za zhivotom jednoj mladoj devojci, i vratila joj osmeh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Nista bez podrske... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Podrška je kad neko uradi ono što od njega tražiš. Zato je neophodno prvo formulisati zahtev. Malo je ljudi koji mogu da odvoje od svog života energiju da bi nekog drugog podržavali. Zato zahtev za podršku treba da bude realističan. Još je manje onih koji imaju obavezu da to učine, a ti koji imaju obavezu najlakše ispadnu iz očekivanja. Zato se ne treba iskrreno nadatio da će podrška stići. Ali onoga ko je nešto učinio treba poštovati. Nažalost obično umesto hvala stiže uvreda, negacija ili optužba za loše namere.

Sve u svemu altruizam se ne isplati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
   Podrshka...hmm

Za svojih 40.godina, mnogi su me lupkali po ledjima...prichali jedno, a mislili drugo.
   Ne volim da me iko lupka po ledjima.Znam shta mogu...(mislim na 'prijatelje')

U, poslednjih nekih mesec dana...prolazim kroz tezhak period u zhivotu.Mnogi su me "lupkali' po ledjima..pokushali da me nagovore shta je najbolje itd...Chula sam ih iz pristojnosti...Svi su bili spremni na sve...Naravno svi su lagali.

Dobro je da sam na 'nogama' i da nisam ochekivala nichiju podrshku.Nashla u sebi snage, i ulila maximalno volju za zhivotom jednoj mladoj devojci, i vratila joj osmeh.

drago mi je sto si vratila osmeh toj devojci Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2008, 17:16:45 od gasterm »
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Dec 2024, 02:22:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Podrska

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.