Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:55:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ne žurite sa...  (Pročitano 544 puta)
19. Avg 2006, 09:21:09
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ne žurite sa...

Čest je stav, ne samo tinejdžera već i starijih: "Hoću sve, i hoću to sad!" Naročito kada čujete za neko zanimljivo i "kul" iskustvo bilo starijih, bilo svojih vršnjaka, pomislite: "Hoću i ja!" Nekada se lako može desiti da vam se čini kao da se samo u vašem životu ništa ne dešava, kao da se ama baš svi bolje provode i imaju mnogo zanimljivija iskustva od vas. Ipak, nije tako! Svako ima trenutke kada mu sopstveni život deluje ustajalo poput žabokrečine, plus, zaista je tužno kada osoba vaših godina kaže svojoj drugarici ili drugu: "Blago tebi, ja sam već sve probao/probala, tebe uživanja tek čekaju". Zato, bez žurbe! Kada vam kažu da ste mladi i da još uvek imate vremena, verujte im. Evo i konkretnih primera s čime sve zaista ne morate da žurite ukoliko ste mlađi od 20 godina (a ni tada neće biti nikakva tragedija ako niste još uvek sve isprobali).

Baciti sve zanimljive igre i igračkice: ne, zašto biste to činili? Pa šta ako i dalje spavate s omiljenim plišanim medom, čuvate nekada omiljenu lutku ili i dalje uživate u omiljenoj kompjuterskoj igri? Poneku lutku i plišanu igračku imaju i neke odrasle žene; kompjuterske igre, ma koliko "dečje" bile, igraju i odrasli. Nećete biti ništa zreliji ni više "kul" ako bacite nešto u čemu i dalje uživate.

Opredeliti se za određeni stil odevanja i držati se toga: ni s tim ne morate da žurite. Slobodno jednog dana budite u rok fazonu, sledećeg izgledajte kao hiphoper, a trećeg se oprobajte u nečemu što samo izgleda simpatično. Kada ćete da eksperimentišete sa stilovima ako nećete sad?

Imati najboljeg druga ili drugaricu: nemate ih, pa šta? Neko najboljeg prijatelja upozna u vrtiću, neko u osnovnoj, srednjoj školi, neko u vojsci, neko na kursu joge... Srešćete već jednog dana nekog s kime će vam prijateljstvo stvarno "leći" - svakako je bolje da jednostavno nemate najboljeg druga ili drugaricu nego da najboljim prijateljem nazivate različitu osobu na svaka tri dana.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
eeeeeh..ja i dan danas patim za svojom celavom lutkom...na zalost, usled ruznog spleta dogadjaja sam ostala bez nje... Smile i dan danas da je imam vodila bih racuna o njoj isto kao pre 20 godina kada sam je tek dobila..ma i vise Smile Nista necete propustiti cak i ako imate manje od 20 godina..sve vas ceka..i momci i izlasci, i ucenje i druzenja i citav zivot je pred vama..budite samo ono sto jeste..ostavite ljude koji se hvalisaju svojim dostignucima i u vama stvaraju osecaj da ste propustili ko zna sta...sve cete to postici..samo polako pa sigurno Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Početi da pušite: da budemo iskreni, ovo biste baš mogli i da preskočite - u potpunosti. Nećete delovati ni zrelije ni više "kul" s cigaretom u rukama, samo će koža početi da vam propada i imaćete neprijatan miris (koji sami, zbog oslabljenog čula mirisa i zbog navike, nećete čak ni primećivati, samo drugi baš i neće uživati u vašem društvu).

Odlučiti čime želite da se bavite kad odrastete: ma hajdete, koliko ima tinejdžera koji to stvarno znaju? Pored toga, nikada nije kasno da promenite mišljenje i počnete da se bavite nečim novim - ima i onih sa, recimo, 40 godina koji su počeli da se bave nečim što veze nije imalo ni sa školom koju su završili ni s njihovim dotadašnjim zanimanjem, pa su postali uspešni u tome.

Obići ceo svet: znamo koliko to uzbudljivo zvuči, ali još uvek niti imate svoj novac, niti je verovatno da bi vas roditelji pustili da odete na svako mesto koje poželite da vidite. Sva ta super mesta koja želite da vidite biće tu i kad budete nešto stariji, zato stvarno nema razloga za žurbu.

Napiti se: hm, i nije baš neko iskustvo. Još je i gore ako toliko preterate da moraju da vam isperu želudac. Pijanstvo je još jedno iskustvo koje nikada ne morate da doživite - stvarno nije nimalo "kul" da se ispovraćate na nekoga ili da se neko ispovraća na vas.

Izgubiti nevinost: neki je izgube i s više od 20 godina, pa šta? Mnogo je važnije da to bude s pravom osobom, pa da vam cela stvar ostane kao lepa uspomena, nego da samo možete da kažete da ste i vi to uradili. A na pravu osobu nekad treba sačekati...

Ugađati svima: naprotiv, sada je najbolje vreme da izgradite svoj stav i sopstveno mišljenje. Imaćete i u kasnijem životu situacije kada jednostavno ne možete da kažete "ne", ma koliko vam nešto ne bilo po volji - bolje je da što pre naučite da isterate svoje (u razumnoj meri, naravno, ne može uvek da bude po vašem).

Reći "volim te": sačuvajte ove reči za trenutak kada ih stvarno osećate i za osobu prema kojoj stvarno osećate ljubav. To nisu reči koje treba deliti unaokolo kao bombone.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:55:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: urite

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.