Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 17:08:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ako je seks s bivšim bio bolji  (Pročitano 584 puta)
02. Maj 2006, 09:09:04
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ako je seks s bivšim bio bolji

Bili ste neko vreme u vezi. Veza je dovoljno dugo trajala i bila je dovoljno lepa da biste s dečkom ili devojkom i vodili ljubav (podrazumevamo da ste i psihički i fizički bili dovoljno zreli za to). Međutim, bilo je i nesuglasica, s vremenom su se pojačavale, i na kraju ste raskinuli.

Dok ste prebolevali raskid, puno su vam pomogli i puno su vas tešili neki drug ili drugarica. Zbog njih ste muke raskida mnogo lakše preboleli, a u jednom trenutku ste shvatili da su vam taj drug ili drugarica veoma dragi, da im verujete, da vam je jako lepo s njima... Uz bliskost koja se razvila među vama, došlo je i do veze. Veza je veoma lepa, taj dečko ili devojka su stvarno divni i vi ih jako volite, ali... Seks vam je bio bolji s bivšim dečkom ili devojkom. Nikako vam nije jasno kako to, zašto manje uživate u vođenju ljubavi s novim dečkom ili devojkom kad i njih volite. Niste sigurni ni šta bi bilo najbolje učiniti u takvoj situaciji.

Ovakve stvari se dešavaju, nisu čak ni neobične. Što se tiče toga zašto je to tako, postoji više mogućih uzroka. Za sam početak, vaša veza se zasniva na ljubavi i poverenju, a ne na tome koliko je ko spretan u krevetu. Zato uopšte nije nemoguće da su vaš bivši dečko ili devojka jednostavno bili spretniji. Moguće je da su imali i više (pa i znatno više) iskustva nego vaš sadašnji dečko ili devojka; može da bude i da su vaš sadašnji dečko ili devojka prilično neiskusni u krevetu.

Sad, postoji nešto što tek s godinama saznate, a to je da, izuzev ako su vaš dečko ili devojka baš neiskusni, ukoliko ste stvarno jako zaljubljeni u njih, to vam veoma povećava uživanje u vođenju ljubavi; tehnička spretnost vašeg dečka ili devojke postaju sekundarni. Šta to znači u ovakvom slučaju? Može da se radi o tome da niste zaista zaljubljeni u svog sadašnjeg dečka ili devojku - oni su vam veoma dragi, jako vam je stalo do njih, ali ih više vidite kao bliske prijatelje nego kao dečka ili devojku, a to se u seksu oseti.

Dolazimo i do onog - šta učiniti u ovakvoj situaciji? Ako su vaš dečko ili devojka veoma neiskusni, ako je u tome problem, to nije nerešivo. Recite im (ili im pokažite) u čemu uživate, šta je ono što vam u krevetu najviše prija (nemojte se stideti da to učinite, to je potpuno normalan postupak zrele osobe koja zna da nije u krevetu s čitačem misli). Ukoliko se radi o tome da dečka ili devojku zapravo ne vidite na taj način, već više kao drage prijatelje, to bi trebalo i da im kažete. Boleće, naravno, i vas i njih, ali je bolje iskreno im reći o čemu se radi nego da zavaravate i sebe i njih, dok vaše nezadovoljstvo raste i dok ne naraste u toj meri da raskinete svađajući se.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
samo ni pod tackom razno ne reci ...znas kako sex sa njim je ipak bio mnogo bolji Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 17:08:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.