Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadi na pravoslavne crkve u Hrvatskoj i na Kosmetu  (Pročitano 3303 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson G 502
Ma, sta mi naprica...  Smile
Ja samo kazem da ce crkva Sv. Nikole mozda i biti obnovljena, verovatno zato sto se nalazi tacno preko puta katolicke crkve, ali da ce Vladicanski dvor biti obnovljen za sveto nikad.
A, o kradji pricam jer su moji baba i deda ziveli u bas tom Vladicanskom dvoru i znam sta nam je sve pokradeno, a zatim dignuto u vazduh...  Smile
Moji matori su iz stana od skoro 100kvm izasli sa dve kese... cak ni kofera... kese...  Smile

Da stvar bude jos bizarnija, hram Sv. Nikole saniran pred pocetak rata...  Smile

Sve u redu!! samo onako kako si ti prenjela informaciju stječe se dojam da se radi o crkv Sv.Nikolaja u Rijeci koja je bila minirana ili srušena pa se sad obnavlja a radi se o crkvi u Karlovcu..
 Smile

A što se tiče straca..Tvoji su bar izašli!!! Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2007, 14:02:34 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Cmelka, procitaj citav tekst... i novinski i moj...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Iz dve crkve u Prizrenu odneto 80 kilograma olovnog lima
Autor: Beta | 26.10.2007 - 17:50

Nepoznate osobe odnele su iz dve prizrenske crkve - bogorodice Ljeviške i Svete nedelje - 80 kilograma olovnog lima, vrednog 16.000 evra, saopštila je danas regionalna Kosovska policijska služba (KPS).

KPS su o tome obavestili izvođači radova koji su precizirali da je u četvrtak iz crkve Bogorodice Ljeviške ukradeno 50 kilograma olovnog lima vrednog deset hiljada evra i 30 kilograma iz crkve Svete nedelje.
Policija je saopštila da je istraga u toku.
Nakon što su u martovskim neredima 2004. godine spaljene skoro sve pravoslavne svetinje u Prizrenu je počela obnova nekoliko hramova.
Saborna crkva svetog Đorđa je pokrivena i očekuje se početak treće faze na uređenju unutrašnjeg dela. Istovremeno, uz pomoć nekih evropskih institucija, obnavlja se i episkopski dom, bogoslovija Ćirilo i Metodije, ali i bogorodica Ljeviške.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ruse, kradu razvaljuju zamecu nam trag na svakom koraku.
a mi smo kao fasisti
a mi smo kao zlocinacka ne civilizovana nacija
a mi smo  kao brdjani
a mi smo  kao ratoborni Balkanski svinjojedeca bagra..
A znate sta smo mi u stvari?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson G 502
Cmelka, procitaj citav tekst... i novinski i moj...  Smile

Evo Ane za tvoju informaciju,lopovi vratili sve ukradene predmete iz crkve Sv.Georgija na Trsatu,Rijeka,osim vina.. Smile Smile
jebi ga,valjda je bilo dobro.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.