ma nema šanse,doće opet sisica za par meseci max i sve iz početka jovo nanovo,nema taj mozga išta da shvati,garant!
jesam rekao de si majmune teodore,nema te pola godine,ovo ti je ja msm rekord,garant! BRAVO! jesu te konačno naterali da ideš na preko potrebno lečenje,e da??
srećna i tebi nova i da se izlečiš konačno,mada to je sutra tek,poranio si (nova godina msm,ne tvoje izlečenje koje nažalos vrv nikad neće doći,zares žalobno! )
Vidim da mnogi ne shvaćaju o čemu ja pričam, pa onda da laički iznesem što je zapravo istina o postanku svih nas.
Uzrok svega nije svjesno osobno biće, već doslovno NIŠTA, i kada se stvore uvjeti (o tome kako i zašto, u samoj "teoriji svega" objašnjavam), nastaju različita prostor-vremena, svaka u točno određeno vrijeme (ne može ni prije od toga a ni kasnije, objasniti će se zašto), i prvo što nastaje u svakom prostor-vremenu, i to u samom središtu je Prvo inteligentno biće, kada se to biće pokrene iz središta, rađa se drugo i tak dalje, sva inteligentna bića su u tom središtu nastala pa i mi ljudi (govorim o nastanku svijesti, a ne o materijalom životu koji dolazi daleko kasnije na red, pa i mi ljudi).
Tako je prvo biće u našem prostor-vremenu poznato kod nas na Zemlji kao Isus Krist. Znači, nije On sam radio svemir i život na Zemlji, nego nebrojeno mnogo tih Prvih bića, kojima je kralj i vladar (kao Prvo i najstarije biće u našem prostor-vremenu).
Materijala su za stvaranje svemira imali su koliko god su htjeli, jer se u samom središtu prostor-vremena, stalno rađa čista svjetlost (to nisu fotoni), a materija nije ništa drugo nego spoj različite čiste svjetlosti (svjetlosti postavljene na različite udaljenosti daju različite čestice ali i boje koje vidimo), i tame našega prostor-vremena.
Dakle Isus Krist govorio je istinu, i u to ćemo se svi mi koji danas živimo uskoro i uvjeriti, eto toliko za sada.
majmune teodore koliko je 4+4? nova godina-novo pitanje! haha,pa še kak,ENGAGE! iako nisi rešio ni prethodno jer ti je preteško bilo (3+3) al aj,možda ćeš s ovim imati više sreće
Bitno je za sada da se zna da nije naš svijet nastao ni Velikim praskom, ni multisvemirom, a isto ga tako nije neko vječno svjesno biće napravilo, već su ga napravila Prva bića u našem prostor-vremenu.
« Poslednja izmena: 01. Jan 2026, 15:03:29 od teodor.francic »