Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan deklasirao Zvezdu  (Pročitano 1326 puta)
28. Maj 2004, 20:07:34
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Partizan deklasirao Zvezdu za 1. mesto

MN Press

Košarkaši Partizana sačuvali su prvo mesto u Efes Superligi, pošto su u derbiju poslednjeg, 14. kola pobedili jedinog konkurenta Crvenu zvezdu rezultatom 84:67 (25:18, 11:12,  23:23, 25:14).

Partizan je tako završio sezonu sa skorom 12-2 i duplim trijumfom nad večitim rivalom. “Crno-beli” su tokom većeg dela utakmice imali prednost, zahvaljujući odličnim sekvencama Brauna, Kecmana i Šćepanovića (24 poena). Zvezda je odigrala verovatno najslabiji meč u sezoni, a osim Rakočevića (28p) niko nije uspeo da dođe do dvocifrenog učinka.

Meč je počeo boljom igrom gostiju, koji su imali prednost u većem delu prve četvrtine, ali ta prednost nije prelazila tri poena. Prvi prelomni period zbio se u poslednjih 100 sekundi prve četvrtine, kada je Partizan napravio (zahvaljujući Braunu) seriju 8-0 i završio prvi period sa sedam poena viška.

Drugi period doneo je samo 23 poena na obe strane, a počeo je katastrofalnom igrom obe ekipe. Brojne greške uslovile su da nijedna ekipa ne postigne više od dva poena gotovo do pola četvrtine. Tada Zvezda pravi seriju 8-0 i ulazi u poslednju prednost na meču (27:28), ali Partizanu opet pripada finiš i rezultat na poluvremenu je – 36:30.

MN Press

Prva polovina treće četvrtine donela je maestralnu rolu Kecmana, koji je dobro igrao odbranu, odlično napad i sjajno skako pod košem protivnika. Partizan stiče 17 poena razlike (50:33), ali tada staje, pa Zvezda do kraja četvrtine opet stiže na minus 6 (59:53). Međutim, to je postignuto samo zahvaljujući Rakočeviću, koji je postigao ogromnu većinu Zvezdinih koševa.

Na početku četvrtog perioda Partizan opet daje gas i ponovo stiže do 15 poena viška, a tada se Zvezdina igra potpuno razbija, pa finiš i nije ličio na ozbiljnu košarkašku utakmicu. Partizan je do samog kraja igrao ozbiljno pod oba koša, pa je imao i 22 poena viška (84:62). Bjelica sa pet poena u samom finišu smanjuje na konačnih 84:67.

Partizan je tako dokazao da može da igra i bez Nenada Krstića, mada bi protiv ekipe, koja je igrala kao Zvezda u ovom meču, svako mogao do pobede. Utakmicu je pratilo 4.850 gledalaca, a pre meča ispod semafora je došlo do tuče dva tabora, koju je Žandarmerija brzo prekinula razdvojivši učesnike.

Evo malo je kasno ali posto niko nije otvorio topic vezan za veciti derbi to sam ja uradio. Ja sam pisao izvjestaj  Smile
Nista novo..

(02. May 2007, 21:46:11)
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Bila je dobra tekma za vas, no, videcemo sta ce biti u playoffu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 351
Ма млатарали смо пуно па смо зато добили. Нису они навикли на такву игру, Широки Бријег тако не игра... Змагослав је страшно смешан лик...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
As i said, videcemo sta ce biti u playoffu, posto idete na vosu, ja bas ne bih rekao da ce vam biti lako Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.