Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najveći trejd u istoriji NBA  (Pročitano 1111 puta)
03. Avg 2005, 18:55:20
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Najveći trejd u istoriji NBA

AP

U najvećem trejdu u istoriji NBA, Entuan Voker je prešao iz Bostona u Majami. Tranzakcija je uključila 5 ekipa i čak 13 igrača. Hit je takođe doveo plejmejkera Džejsona Vilijamsa i nisko krilo Džejmsa Pozija iz Memfisa, dok su Grizlisi dobili beka Edija Džonsa iz Majamija. U dil su uključeni i Nju Orlins Hornetsi i Juta Džez.

Ovaj trejd je veći od onog iz 2000. godine koji je uključivao Patrika Juinga i još 11 košarkaša.

Majami je takođe dobio Andrea Emeta iz Memfisa i draft prava na Španca Roberta Duenjasa od Hornetsa. Juta je dovela Grega Ostertaga iz Memfisa. Boston je dobio Kurtisa Borčarda iz Jute i paket od Majamija koji uključuje Kintela Vudsa, draft prava na Španca Alberta Miraljesa, dva pika iz druge runde i novac. Rašual Batler je iz Majamija došao u Nju Orlins, a društvo će mu praviti Kirk Snajder iz Jute i konačno Grizlisi su dobili Raula Lopeza iz Džeza.

Nekoliko časova pošto su produžili ugovor sa Šakilom O'Nilom, Majami je doveo tri značajna igrača koja timu mogu da donesu šampionsku titulu.

"Mnogo smo menjali, ali smo dobili tri kvalitetna igrača. Entuan Voker je jedan od najraznovrsnijih igrača u ligi. On zna da kontroliše loptu, da doda, da pogodi trojku i da skoči. Niko u ligi nije bolji u tome od njega", rekao je predsednik Majamija Pet Rajli.

Trostruki Ol-star Voker biće starter na poziciji niskog krila, a imaće podršku u Poziju, koji je jedan od najboljih defanzivaca u ligi. Voker je potpisao šestogodišnji ugovor vredan 53 miliona dolara sa Bostonom, a potom je trejdovan u Hit.

Vilijams će biti startni plejmejker ekipe ukoliko Dejmon Džons napusti klub kao slobodan agent. Edi Džons je napustio tim posle pet godina provedenih u Majamiju.

(02. May 2007, 21:40:31)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
ludnica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
Majami nije normalan
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Gde god dodje Sek tu se odma prave planovi za titulu.
E ali dobiti pravo na Duenjasa...hjahahhahaha kakav posao Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
mislim da nece da dovedu Duenjasa. Koliko sam cuo, potpisali su ugovor sa nekim rukijem koji igra na pozicijama 4 i 5.
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Ma gde njega da dovedu,pa taman svi poludeli Smiley
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 164
Zastava Bar
mob
LG T385
 I opet nista nece napravit... Voker nenormalno trosi lopte..a tek ce ih trosit na poziciji niskog krila iliti 3...meni bi voker bio 1 izmjena na poziciji 4 a posey startno nisko krilo...
IP sačuvana
social share
Potpis...............Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: trejd nba timovi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.